Tehnički kutak > Tuning skutera
minareli zamijena semeringa
pajo:
--- Citat: dhorvat - 23 Prosinac, 2009, 19:34:07 ---S jednim milimetrom nebi trebalo biti problema na radilici. Ja na dekliću getribe imam 3 mm predebel i još uvijek je u granicama tolerancije :headbang:
--- Kraj citata ---
to sam se i mislio :icon_thumright:
vidim da večinom ugrađuju corttego semering i da ih svi hvale jel isprobo neko skf semeringe??
dhorvat:
--- Citat: pajo - 23 Prosinac, 2009, 19:36:00 ---to sam se i mislio :icon_thumright:
vidim da večinom ugrađuju corttego semering i da ih svi hvale jel isprobo neko skf semeringe??
--- Kraj citata ---
SKF proizvodi semeringe? Ja znam da sam zadnji puta vidio u SKF pakiranju Corteco (ne cortego :jerk:) semeringe. Uglavnom se koriste oni plavi za 12 kuna i njih nisam trebao mijenjati 28000 km na radilici dok nisu sami van izašli :toothy12:
pajo:
--- Citat: dhorvat - 23 Prosinac, 2009, 19:47:59 ---SKF proizvodi semeringe? Ja znam da sam zadnji puta vidio u SKF pakiranju Corteco (ne cortego :jerk:) semeringe. Uglavnom se koriste oni plavi za 12 kuna i njih nisam trebao mijenjati 28000 km na radilici dok nisu sami van izašli :toothy12:
--- Kraj citata ---
ja sam zadnji put ugradio neke kok-htcl (crni) i jako brzo su mi propišali :hmh:
a ove što sam uzo su u vrečici, pakiranje skf na semerinzima piše skf i dimenzije sivkaste boje a platio sam u skf dučanu u puli 40kn,sad kakvi su???
tomof10:
ja imam te corteco slow mi ih uzeo u lagrosa mislim neznam negdje u zg i stavio sam oba ovaj od strane varia mi izbio i upo na onu piksnu sto doe ispred mhr over varia cirkus.
pajo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju