Tehnički kutak > Tuning skutera

Dellorto 21...

<< < (3/6) > >>

dino_sk:
to je for race 2 a ne for race 3  :laughing7: :laughing7:

gokiSP:
prvi post na drugom forumu  :icon_biggrin:

btw stavljam slike jer je taj drugi forum scooter inside a tamo ne mozes citat ako nisi regan

ForRace3:
Bok svima!
Drago mi je da je neko odgovorio, zato sta na forumu Black Scooters i Scooter inside mi je odgovorilo samo par ljudi.......
A u vezi nickname-a na forumima, to sam sve ja...ForRace2 sam na Black Scooters i na Scooter inside, ovdje sam ForRace3 zato sta je ime ForRace2 vec zauzeto..nije bitno..uglavnom

U vezi dijelova, jucer sam bio u Trstu i kupio sam Dellorto 21, Stage6 cok  i Polini Sprint filter a u vezi prirubnica, uzeo sam Stage6 45° (30€), i od MHR 45° (50€)...uzeo sam obje tako da isprobam, i mogu vam reći da Mhr vrijedi svakog eura...puno je kvalitetnija od stage6, jos mi je samo ostalo da smislim sta cu za distancer, jer sam probo to stavit gore na blatobran, i sve mi zapinje...tako da moram smislit neki distancer, i to je to!  :toothy10: :toothy10:
A u vezi rezanja blatobrana, necu ga rezat...nit skidat, nego cu ostavit original jer ne zelim da mi baca prljavstiinu i sve s kotaca iznad na sprint filter, kad sve to slozim stavim sliku, pozzz!  ;D

R@kija:
odrezi komadic blatobrana samo da ti karb normalno stoji...ja imam isto tak zrezano i nis nije blatno tamo!!

ForRace3:
Necu, vec sam ti ionako napisao da ne zelim rezat blatobran, ostat ce original......stavio sam i podizac gore od ONE-a na drugoj rupi mi stoji, samo distancer mi fali.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju