Tehnički kutak > Tuning skutera
Koliko bi me kostao blagi setup na CPI Aragonu..?
Aleks:
ma djabe mu sve to kad to g#vn% ne ide.
dino_sk:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 23 Prosinac, 2009, 12:09:39 ---dobar je setup, al cpi aragon ima 12mm karb, to je kopija minarelca...16 ili 17,5 bi sjeo ko budali šamar al i 12-ka će dobro radit kao što su ti ostali rekli.
Ako su pacijenti vozili 12ku na 2+ vozit će i na 50ccm+ZX :binkybaby:
--- Kraj citata ---
nema ima 16mm karb dellorta sa metalnom casicom ... imao sam ga ja tak da ...
a jedan clan foruma kojem sam prodao multivar sa svog ima aragona gp i kad mu je slowrider slagao iznenadili su se jer je gore bio dellorto 19
edit: sam sam tek vidio ove postove iznad :toothy11:
dhorvat:
--- Citat: dino_sk - 23 Prosinac, 2009, 14:27:59 ---nema ima 16mm karb dellorta sa metalnom casicom ... imao sam ga ja tak da ...
a jedan clan foruma kojem sam prodao multivar sa svog ima aragona gp i kad mu je slowrider slagao iznenadili su se jer je gore bio dellorto 19
edit: sam sam tek vidio ove postove iznad :toothy11:
--- Kraj citata ---
Znači postoje sa dva modela fergazera :toothy11:
--- Citat: Aleks - 23 Prosinac, 2009, 14:18:28 ---ma djabe mu sve to kad to g#vn% ne ide.
--- Kraj citata ---
U svakom slučaju nejde ko minarelli, ali ide dobro za kopiju :laughing7:
Iwo SR Tuono:
neide dobro ni za kopiju...al ima neka caka u tim karbovima 100%, jer mislim da kad bi našarafio tu 19ku sa cpi na base setup na aeroxa ili neki drugi skuter nebi radila kao dellortov ekvivalent
Aleks:
zato sad ja šarafim polini sport i dell phbg 19 gore pa cemo vidjet dal taj kinez sta valja. :icon_biggrin:
al nikako docekat dijelove od gokija. :'(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju