Tehnički kutak > Tuning skutera

mhr replica problem-pug

<< < (2/2)

speed:

--- Citat: dino_sk - 22 Prosinac, 2009, 23:52:41 ---koliko ja znam speedu je zaribala ta replika s onim mojim fuš klipom  :laughing3: :laughing3:

--- Kraj citata ---
ma klip je samo igrao po unutra,bio je uzi :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

a vozit ce jos,samo kolko :dontknow: :dontknow: :dontknow:

S.F. sf2:

--- Citat: dino_sk - 22 Prosinac, 2009, 23:52:41 ---koliko ja znam speedu je zaribala ta replika s onim mojim fuš klipom  :laughing3: :laughing3:

--- Kraj citata ---
e ta replika je izgleda kod mene  :toothy9: a slike stavim sutra da vidite rezultate,a dio gdje se nikasil odljustio je 1.5cm duljine i 0.5cm sirine,radomiru-uzeo sam cilindar jer je cijena bila sportska

speed:

--- Citat: S.F. sf2 - 23 Prosinac, 2009, 00:05:33 --- e ta replika je izgleda kod mene  :toothy9: a slike stavim sutra da vidite rezultate,a dio gdje se nikasil odljustio je 1.5cm duljine i 0.5cm sirine,radomiru-uzeo sam cilindar jer je cijena bila sportska

--- Kraj citata ---
bila je 1 cm dugacka,ja sam prodao jos prije neg tebi jer mi je smetala samo po garazi :laughing7:

Dado2087:

--- Citat: S.F. sf2 - 23 Prosinac, 2009, 00:05:33 --- e ta replika je izgleda kod mene  :toothy9: a slike stavim sutra da vidite rezultate,a dio gdje se nikasil odljustio je 1.5cm duljine i 0.5cm sirine,radomiru-uzeo sam cilindar jer je cijena bila sportska

--- Kraj citata ---

previse prijatelju ;)
ja na rotax 125cc koji se zna na koje performance radi sam ga mjenjo radi crte 2x5mm..
bezveze ulozit sad u to pa da ti i nove koamde razbi eh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju