Tehnički kutak > Tuning skutera
S cim vi stavljate federe kvacila ?
vanjossi:
ja ima seger kljesta u garazi a nikad nisam s njima probao..al meni je prejednostavno stavim kvacilo u škrip, i stisnem te se tako kvacilo skupi( remenom obavijem kvacilo da se ne ostete pakne) i prejednostavno za nategnut šarafcigerom i eventualno potuckat gumenim čekićem..isporbat cu sa seger klještima :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Prosinac, 2009, 19:01:30 ---Ako se potrudim, za 10 sekundi stavim sva 3 federa ;D
I nikad u zivotu mi nije feder odletio sa klijesta, a i ne vidim zasto bi odletio.
--- Kraj citata ---
Pusti ti to :jerk: Neznaš kakvih Aerox007 fušera ima ovdje :laughing9:
efz:
--- Citat: vanjossi - 21 Prosinac, 2009, 19:07:12 ---ja ima seger kljesta u garazi a nikad nisam s njima probao..al meni je prejednostavno stavim kvacilo u škrip, i stisnem te se tako kvacilo skupi( remenom obavijem kvacilo da se ne ostete pakne) i prejednostavno za nategnut šarafcigerom i eventualno potuckat gumenim čekićem..isporbat cu sa seger klještima :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
probaj pa javi iskustva, uglavnom dok stavis kvacilo u skripac i pripremis za stavljanje federa, sa seger kljestima si vec gotov ;D
Aerox007:
--- Citat: dhorvat - 21 Prosinac, 2009, 19:07:28 ---Pusti ti to :jerk: Neznaš kakvih Aerox007 fušera ima ovdje :laughing9:
--- Kraj citata ---
Sabelja sva 3 federa stavi za 10 sekundi bez alata :toothy12: :toothy12: :toothy12:
dhorvat:
--- Citat: efz - 21 Prosinac, 2009, 19:09:30 ---probaj pa javi iskustva, uglavnom dok stavis kvacilo u skripac i pripremis za stavljanje federa, sa seger kljestima si vec gotov ;D
--- Kraj citata ---
Tako nekako :laughing7:
--- Citat: Aerox007 - 21 Prosinac, 2009, 19:12:11 ---Sabelja sva 3 federa stavi za 10 sekundi bez alata :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Je, i triput mu u to vrijeme frkne feder na plafon i nazad, spiga sve federe i popucaju rubovi, al važno da su unutra :uff:
:toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju