Tehnički kutak > Tuning skutera

S cim vi stavljate federe kvacila ?

<< < (5/13) > >>

vanjossi:
ja ima seger kljesta u garazi a nikad nisam s njima probao..al meni je prejednostavno stavim kvacilo u škrip, i stisnem te se tako kvacilo skupi( remenom obavijem kvacilo da se ne ostete pakne) i prejednostavno za nategnut šarafcigerom i eventualno potuckat gumenim čekićem..isporbat cu sa seger klještima  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Prosinac, 2009, 19:01:30 ---Ako se potrudim, za 10 sekundi stavim sva 3 federa  ;D

I nikad u zivotu mi nije feder odletio sa klijesta, a i ne vidim zasto bi odletio.

--- Kraj citata ---

Pusti ti to  :jerk: Neznaš kakvih Aerox007 fušera ima ovdje  :laughing9:

efz:

--- Citat: vanjossi - 21 Prosinac, 2009, 19:07:12 ---ja ima seger kljesta u garazi a nikad nisam s njima probao..al meni je prejednostavno stavim kvacilo u škrip, i stisnem te se tako kvacilo skupi( remenom obavijem kvacilo da se ne ostete pakne) i prejednostavno za nategnut šarafcigerom i eventualno potuckat gumenim čekićem..isporbat cu sa seger klještima  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
probaj pa javi iskustva, uglavnom dok stavis kvacilo u skripac i pripremis za stavljanje federa, sa seger kljestima si vec gotov ;D

Aerox007:

--- Citat: dhorvat - 21 Prosinac, 2009, 19:07:28 ---Pusti ti to  :jerk: Neznaš kakvih Aerox007 fušera ima ovdje  :laughing9:

--- Kraj citata ---

Sabelja sva 3 federa stavi za 10 sekundi bez alata :toothy12: :toothy12: :toothy12:

dhorvat:

--- Citat: efz - 21 Prosinac, 2009, 19:09:30 ---probaj pa javi iskustva, uglavnom dok stavis kvacilo u skripac i pripremis za stavljanje federa, sa seger kljestima si vec gotov ;D

--- Kraj citata ---

Tako nekako  :laughing7:

--- Citat: Aerox007 - 21 Prosinac, 2009, 19:12:11 ---Sabelja sva 3 federa stavi za 10 sekundi bez alata :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Je, i triput mu u to vrijeme frkne feder na plafon i nazad, spiga sve federe i popucaju rubovi, al važno da su unutra  :uff:

:toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju