Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Skuteri Igrice
..::IVKULJA::..:
--- Citat: igor.sb - 24 Kolovoz, 2007, 13:41:55 ---bas sam se ovih dana zajeb... oko mod inastalera i ubacivanja sto skutera, motora, auta
jedino mi auti sljakaju, i neki motori, a na skuterim uvijek izbaci
nema pomoci, znam sve cake (u slucaju da netko kaze kako da to rijesim) :frajer:
igrao sam prije god dana neku igricu sa skuterim, nasao na bugovom cd-u (ako se ne varam)
ma katastrofa, grafika za k...., ima nos, digne ga na zadnji i pici, max brzina 80...zakon(ne).....zove se ''Scooter War3z''
bio bi presretan kad bi napravili igricu kao nfs ili turismo, da mos sam sebi slagati skuter i ostale pi*darije, od rolica/federa pa na dalje...ajoj
--- Kraj citata ---
da grjesis.javi mi se na icq il msn pa ti objasnim postupak...ja sam isto radio sto i ti i takodjer me izbacivalo iz igrice
Shiltac:
Ja sam prošli tjedan u Mariboru kupio igricu: Scooter War
Hrastinski:
--- Citat: Zero Cool - 28 Kolovoz, 2007, 14:11:56 ---Ja sam prošli tjedan u Mariboru kupio igricu: Scooter War
--- Kraj citata ---
dal je dobra ????
Shiltac:
igra je ok!
igor.sb:
--- Citat: Zero Cool - 28 Kolovoz, 2007, 19:52:46 ---igra je ok!
--- Kraj citata ---
ma k....
kao sto vec rekoh
--- Citat: igor.sb - 24 Kolovoz, 2007, 13:41:55 ---igrao sam prije god dana neku igricu sa skuterim, nasao na bugovom cd-u (ako se ne varam)
ma katastrofa, grafika za k...., ima nos, digne ga na zadnji i pici, max brzina 80...zakon(ne).....zove se ''Scooter War3z''
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju