Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem?!?!?!?!?!???
igor.sb:
--- Citat: CPI_Oliver - 01 Srpanj, 2007, 13:21:37 ---
--- Citat: ivanm - 30 Lipanj, 2007, 21:41:30 ---kolko ima km skuter, jel ikad čišćen frgazer i filter, ikad mjenjana svječica?
fliter zraka je u onoj crnoj kutiji ispred bloka lijevo pod nogama.. spužva koja se opere sapunom osuši i vrati natrag..
--- Kraj citata ---
1300km, svjecica nije mjenjana, fergazer je bio jedanput ociscen na brzinu
--- Kraj citata ---
pa jel ti vrijedi jos garancija, ako da vozi to na servis, da ne bi ti nes sam zdrko, pa da popusis garanciju
CPI_Oliver:
sta bi zdrko?
skuter je star godinu dana
jel bi vrijedila garancija ako promijenim spuh i stavim druge rolice?
igor.sb:
--- Citat: CPI_Oliver - 01 Srpanj, 2007, 15:30:04 ---sta bi zdrko?
skuter je star godinu dana
jel bi vrijedila garancija ako promijenim spuh i stavim druge rolice?
--- Kraj citata ---
ja mislim da bi vrijedila, al pod uvjetom da to ne radis sam
a ovo zdrko, to sam mislio, da ne bi bilo da dođes na servis, i da kazes probo sam stelat karb, pa ti oni kazu, ti si sad nesta sjeb... , ne smijes nista dirati, gubis garanciju, jer ima takvih milijun slucajeva...zisku
CPI_Oliver:
ja ne mislim po njemu nis previse prckat, ovo scistiti jos mozda ak nije komplicirano za to izvadit, smjesu mislim da ja sam bas i ne bi dirao a ni ne znam tocno gdje i kako se namjesta
ovo za spuh sam gledao sto je stavio master.on.wheels
ja bi ga jedino mozda sam prisrafio, a rolice i federe bi dao da mi netko drugi prisrafi, isto imam u blizini automehanicara-servisira i skutere, ima stalno vise skutera neg auta
ivanm:
ako imaš garanciju, nemoj prčkat uopće, ili ak prčkaš (ti ili taj mehaničar) onda se pozdravi s garancijom..
tvoj izbor.. premalo km to ima da tak zeza..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju