Tehnički kutak > Tuning skutera
prirubnica 45 stupnjeva minarelli
aprilia area 51:
a i mislio sam pod 45 sj#bo sam se....naci nebi se nista dalo napravit bez tog nosaca...jbg bas sam mislio stavit si karb i gljivu tak iznad tocka...al nist onda ostat ce sa strane...je postoji jos koji nacin da se karb izvede nekako van da ne stoji tam sa strane...
seba:
--- Citat: aprilia area 51 - 20 Prosinac, 2009, 12:03:32 --- a i mislio sam pod 45 sj#bo sam se....naci nebi se nista dalo napravit bez tog nosaca...jbg bas sam mislio stavit si karb i gljivu tak iznad tocka...al nist onda ostat ce sa strane...je postoji jos koji nacin da se karb izvede nekako van da ne stoji tam sa strane...
--- Kraj citata ---
mozes ga ti stavit van i bez s6 nosaca,ali onda moras napravit home made prirubnicu da ide preko nosaca
mislim da imam sliku pa cu stavit da vidis kako to izgleda
aprilia area 51:
ajd molim te ako mos na tako sam nesto i mislio napravit home made isto sve samo malo duze treba napravit...
seba:
evo tako nekako,smao trebas obratit paznju onda da ti karb(gljiva) ne zapinje za undertail
aprilia area 51:
a fakat super...ja imam malossi e5 tak da nece zapinjat...
ti si zavario neki komaad zeljeza i onda na njeg prirubnicu a ja sam mislio napravit normalno prirubnicu dolje di i ide i samo onda ovo crjevo produzit preko nosaca...da bude kao ova orginalna pod 45 samo duze crijevo i naravno metalno...dali bi to valjalo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju