Sportski kutak > Sve vezano za utrke

scooter cross u hrvatskoj

<< < (12/14) > >>

shegy:
a to bratee ovo je ludara... mogao bi ja to terat...

--- Citat: sfreak - 19 Prosinac, 2009, 22:18:24 ---slider vam ima najduzi hod amrtizera od svih skutera...o vidi, ja bas prodajem jednog  :toothy12:

--- Kraj citata ---

jesi ti siguran u to? de si ga izmjeri...  :toothy3: moj je 39.5cm (+koliko nevidim od rame) znaci od sredine sarafa dokle gore vidim!

--- Citat: 2TDottore - 19 Prosinac, 2009, 17:59:47 ---tajfun i nrg i stalker su ljepotani naspram ajsa.... :laughing11:

--- Kraj citata ---
provociras haaa  :jerk:

luna500rr:

--- Citat: giannelli - 20 Prosinac, 2009, 19:36:51 ---ti pricas o cestovnom skuteru ili za trke?
ne znam, al meni se cini da treba konkurirat u ph-u, ak ces sa base-om vozit kros odi u sumu sa svojim i gustiraj se.

--- Kraj citata ---

Daj sponzora slozit cu i high end :toothy11:
Nemas kome u hr konkurirat, mozda preko bare, a asfalt i blato su razliciti tereni...
Kolega ima apriliu rally, dellorto 17,5 karb, malossi sport, malossi wild lion spuh, redsponge, nisam gledao prjenos... Skuter ide ko lud offroad i gust ga je vozit non stop...
Za High end bi vec trebao dobra sponzora, a meni bi bilo glupo toliko ulagat u 50-ku kad za tu lovu kupis cr-ku koja duze traje i bolja je za taj teren...

blopuh1@htnet-dsl:
vidim neki su pobrkali motocross i scooter cross

SRAD:
I meni je to palo na pamet, jako dobra ideja i utrke se mogu održavati po cijelo državi uključujiuči i Dalmaciju :icon_thumright:

blopuh1@htnet-dsl:
pa da treba savezu predložit to nisu velka ulaganja u staze...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju