Sportski kutak > Sve vezano za utrke

scooter cross u hrvatskoj

<< < (7/14) > >>

blopuh1@htnet-dsl:
staze bi se napravile nije to problem.........

2TDottore:
svaka malo veca livada moze bit staza....brzo bi nestala trava i nastala cista izrovana zemlja i blato....samo treba zmislit oblik staze..... :laughing7:

blopuh1@htnet-dsl:
Dottore neznam dali znaš postoji ti između jaruna i jankomirskog mosta neka stazica što su dečki radili  pa bi se mogla iskoristiti.....

2TDottore:
cuo sam nesto o tome....al jbg zip mi nije slozen trenutno za cross....pripremljen je za cestu....mogu jedino otic sa vxrom napravit koji krug..... :laughing7:

ivan007:

--- Citat: 2TDottore - 19 Prosinac, 2009, 14:59:37 ---hm.....ima raznih nacina kako zaradit 500eura.....ima brzi nacin i spori nacin.....brzi nacin je u vecini slucajeva na granici zakona....XD... a spori je dug i mukotrpan sa dosta odricanja....sad procjeni koji ti je drazi.....XD

btw....ja bi isto radje vozio ovaj cross nego cestovne utrke skutera....al prvo bumo probali cestu pa cemo onda razmisljat da se prebacimo na makadam i blato...  :laughing7:

--- Kraj citata ---
e to-to nek ti dottore objasni kako je doso do 6 skutera koje ima u garazi +2 auta
vjeruj mi nije se dizo ujutro sa radnickom klasom i prico o problemima kako nece sa placom od 4 soma kuna  prezivit mjesec  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju