Tehnički kutak > Tehnička pitanja

vx(R)..pitanje..!

(1/2) > >>

loris46:
ovako...motor mi nece upaliti, tj. kao da mu je akumulator prazan..stavio sam 200 gore (klip, cilindar, itd)..motor ima xenon, znam da xenon uzme malo vise struje kada se pali nego obicne zarulje, pa dali je moguce da mi isprazni akumulator..i znam da tih 200 uzme isto malo vise struje nego 124.....

neki su mi rekli da napravim poseban prekidac za svijetla, jer se na novim runnerima automatski pale svijetla te ih nemogu iskljuciti..
pa ako mi mozete neki savijet dati u vezi tog problema...??
hvala... :hello:

speed:

--- Citat: duje87 - 17 Prosinac, 2009, 21:54:41 ---kupi u mene bregastu idekompresor ;D

--- Kraj citata ---
da al opet bi mu trebao paliti,ovak samo teze pali,vjerojatno ti je onda akumulator jako slab

duje87:

--- Citat: speed - 17 Prosinac, 2009, 21:59:20 ---da al opet bi mu trebao paliti,ovak samo teze pali,vjerojatno ti je onda akumulator jako slab

--- Kraj citata ---

pa lipo uzme ovo i ne triba uzimat akumulator novi :toothy9:

speed:

--- Citat: duje87 - 17 Prosinac, 2009, 22:02:55 ---pa lipo uzme ovo i ne triba uzimat akumulator novi :toothy9:

--- Kraj citata ---
hehe :laughing9: :laughing9: :laughing9:

X-Spirit:
Ajd provjeri prvo koji akumulator imas, cini mi se da sam kod nekih VX.ova vidio da imaju 9Ah sto je preslabo za ove tvoje egzibicije...

Opcija ti je jaci akumulator, recimo 12Ah, ili dekompresor, ja bi isao na drugu opciju, jer ce i taj jaci akumulator kad tad odapeti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju