Tehnički kutak > Tuning skutera

slabije ubrzava

<< < (2/5) > >>

stardust:
naravno da nisam kupio isti serijski...
krajnja mu je jednaka kao sa serijskim variom jedino kaj slabije ubrzava,ko da je izgubio na snazi..
zanima me dal definitivno mogu  iskljucit ulje kao problem ili i ono moze igrat ulogu?

igor.sb:

--- Citat: stardust - 29 Lipanj, 2007, 22:02:38 ---naravno da nisam kupio isti serijski...
krajnja mu je jednaka kao sa serijskim variom jedino kaj slabije ubrzava,ko da je izgubio na snazi..
zanima me dal definitivno mogu  iskljucit ulje kao problem ili i ono moze igrat ulogu?

--- Kraj citata ---

pa koji si vario kupio, malossi, polini, topov? staa?? jesi stavio centralni koji si dobio sa variom, odgovarajuce podloske ako si uzeo topov vario recimo???????????????

i ulje nema nikakve veze, mozes samo biti u plusu sto se tice podmazivanja masine, posto sad imas sintetiku umjesto mineralnog

stardust:
ma nije ni polini ni mallossi vec neka taiwanska race varijanta koju sam kupio na netu  prilicno jeftino..
mozda to i je problem iako izgledao mi je prilicno kvalitetno..chak sam stavio tu i sliku na forum svojevremeno..
al jebiga kaj je tu je sad...ako nije do ulja onda je vjerojatno do varia jer nista drugo nisu mijenjali..
ak je tako vracam stari vario i finito....

igor.sb:

--- Citat: stardust - 29 Lipanj, 2007, 22:18:45 ---ma nije ni polini ni mallossi vec neka taiwanska race varijanta koju sam kupio na netu  prilicno jeftino..
mozda to i je problem iako izgledao mi je prilicno kvalitetno..chak sam stavio tu i sliku na forum svojevremeno..
al jebiga kaj je tu je sad...ako nije do ulja onda je vjerojatno do varia jer nista drugo nisu mijenjali..
ak je tako vracam stari vario i finito....

--- Kraj citata ---

a jeb...ga

sto nisi odma napisao da si kupio taj azijski sit variomat...pa sto si kupovao to smece, ako si vec htio neko ubrzanje sto nisi kupio provjerenu robu i dao 450kn za nesto sto valja (multivar npr...)

de nabaci sliku tog tajvanskog ''race'' sita

de ti vrati taj seriski svoj, nema smisla sad da bacas lovu za lakse role...ne znam...ili izbusi malo te seriske role, ili kupi pola-do gram lakse role...al onda ces popusit na  krajnoj brzini, pa ti sad vidi sta ti je ciniti

stardust:
e jedbiga znao sam da ces me sad pocet prat...
ja na to gledam ko rizicnu investiciju koja se jedbiga nekad ne isplati...
al necu dat 450 kuna za marku jer mi to ne odgovara u smislu uloženo/dobiveno..
poigrat cu se ja josh sa tim i probat nest skemijat sa rolicama i federima..
uglavnom ceka me dost zahebancije  :happy6:
http://img519.imageshack.us/img519/2867/varioav8.jpg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju