Tehnički kutak > Tuning skutera
slabije ubrzava
igor.sb:
ha ne znam sta da kazem nisam htio nista napadati, al jga tvom motor tvoji novci, sad ti je omjer ulezno dobiveno u k...
federe nemas sta dirati, jedino to sa rolama probaj nesta iskombinirati i kupiti bijeli centralni (malossi) ali i dalje se bojim da ce to biti bacanje para, najbolje da vratis taj seriski vario
igor.sb:
de ti meni reci koliko je tebe izasao taj vario s postarinom (evo sad sam vidio da si ga platio 19 funti)
btw...kakav je to variomat kad s njim ne dobijes ni role ni centralni, jel seriske role po dimenzijama sigurno pasu u taj vario (malo glupo pitanje)
stardust:
tocno 19 engleskih funti...
znachi oprilike duplo jeftinije nego pollini/malossi ,a dosada sam naisho samo na polinijev vario i to samo na netu posto je malo teze naci dijelove za 4t
stardust:
stavit cu i kymcov vario kad ga uslikam pa usporedi...
igor.sb:
e sad stvarno ne znam, posto vidim da malossi nema nista za tvog kymca, da li pasu drugi centralni.... ne znam :dontknow: :dontknow:
stvarno ne znam, sta da radis, nema ti druge nego da vratis seriski vario, ili lakse role, ili naruci drugi centralni sa one stranice sa koje si narucio i vario, vidio sam da imaju neke centralne, a de ga znaj koji bi ti bio dobar
a vidim da polinijev i nije tako jeftin 70eura
nema smisla da saljes sliku, ne mogu ja preko slike nista tebi reci..al kako oces
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju