Tehnički kutak > Garaža

GILERA RUNNER VXR200

<< < (3/5) > >>

steeef:
toe ipak gilera tak da tu ferari ne paše bez obzira na boju ko ni ove ostale..samo bi na bokovima stavil gilera orginal naljepnice i niš više..motor je inače skroz uredan.

clio:

--- Citat: stefek - 17 Prosinac, 2009, 14:15:02 ---toe ipak gilera tak da tu ferari ne paše bez obzira na boju ko ni ove ostale..samo bi na bokovima stavil gilera orginal naljepnice i niš više..motor je inače skroz uredan.

--- Kraj citata ---
a da,svatko imas voje neko viđenje urerđenja motora....lako se naljepnice poskidaju i ostane cisto crveni,neznam,ja sam vise taj neki ajmo rec"race look" sa puno naljepnica i ostalim....ipak,hvala na komentarima ekipa...:)

dhorvat:
Uf, svaka čast. Prelijep VXR  :icon_thumright:

Jbg, netko voli clean look, netko original look (ja  :toothy3:), a netko kičast look.

Tri različita ukusa i kako se kaže: "O ukusima se ne raspravlja!"  :notworthy:

dino gp1:
Jedan od ljepših vxr-a koje sam vidio :icon_thumright: što se tiče naljepnica :headbang:... na mom suteru ih je još više :toothy3:

Aerox007:

--- Citat: dino gp1 - 17 Prosinac, 2009, 16:27:26 ---Jedan od ljepših vxr-a koje sam vidio :icon_thumright: što se tiče naljepnica :headbang:... na mom suteru ih je još više :toothy3:

--- Kraj citata ---

da tvoj nije slucajno onaj baotian sa zeiksom?? :toothy10: :toothy10:
Jako ljep vxr :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju