Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Ko je bolji majstor?! :D
luna500rr:
Ove su sigurno za drugog posla, aj prominit filter zraka na tom k.rcu od auta, nek prominu brtvu glave ili nekaj tako ak su majstori...
Ako im je do alata nek se jave, dat cu im ga uruke pa nek se igraju :blowjob1: :sex2: :fingering: :hehe: :la:
wonderkid:
--- Citat: luna500rr - 17 Prosinac, 2009, 13:50:21 ---Ove su sigurno za drugog posla, aj prominit filter zraka na tom k.rcu od auta, nek prominu brtvu glave ili nekaj tako ak su majstori...
Ako im je do alata nek se jave, dat cu im ga uruke pa nek se igraju :blowjob1: :sex2: :fingering: :hehe: :la:
--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
dhorvat:
--- Citat: luna500rr - 17 Prosinac, 2009, 13:50:21 ---Ove su sigurno za drugog posla, aj prominit filter zraka na tom k.rcu od auta, nek prominu brtvu glave ili nekaj tako ak su majstori...
--- Kraj citata ---
Kako ste vi djeca to je nekaj strašno :laughing6:
Ja bi rado da mi takve mačke promjene filter na autu. Ak treba ja ću im dat instukcije ako zapne negdje :toothy3:
Aerox007:
E da su mi ovakve skuter slagale nebi se zalil :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
R@kija:
divno!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju