Općenito > Generalno o skuterima
Pun gas(don't try this at home:)
luna500rr:
Po toj vasoj shemi moja je luna morala vec davno krepat, non-stop je full gas, a jos je i AC chinarelli...
nrg extreme:
tu se priča o punom gasu dok motor nije opterećen tj s točkom u zraku ili u konkretnom primjeru bez njega.
tvoj je na ful gasu pod opterećenjem a to nije za usporedbu. :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: luna500rr - 17 Prosinac, 2009, 14:07:20 ---Po toj vasoj shemi moja je luna morala vec davno krepat, non-stop je full gas, a jos je i AC chinarelli...
--- Kraj citata ---
Ti ne pratiš dobro izgleda :nono:
Možeš fol gas dok sjediš na motoru jer onda je pod opterećenjem. Ovako su mu jedino opterećenje rotacione mase unutar mašine, prijenosa te felga i kotač :drunken_smilie:
dhorvat:
SlowRider, ja, Dottore i kasnije dottore na kristinom malagutiju i svi su izdržali 20 punih minuta fol gasa od zaboka do zagreba po staroj zagorskoj :toothy3:
Aerox007:
--- Citat: dhorvat - 17 Prosinac, 2009, 15:41:39 ---SlowRider, ja, Dottore i kasnije dottore na kristinom malagutiju i svi su izdržali 20 punih minuta fol gasa od zaboka do zagreba po staroj zagorskoj :toothy3:
--- Kraj citata ---
daj dojdi sutra do mene pa se budemo na ful gasu po sikari vozili sve je zmrznuto :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju