Ostalo > Svijet računala i mobitela
windows 7
Pupo:
Moraš si podesit da ti je defaultni browser mozilla!
# Firefox 2: "Tools -> Options -> Main / System Defaults -> (kvačica) Always check to see if Firefox is the default browser on startup -> Označi! I kad pokreneš pitat će te i ti samo da :D
# Firefox 3: "Tools -> Options -> Advanced -> General / System Defaults -> (kvačica) Always check to see if Firefox is the default browser on startup -> Označi! I kad pokreneš pitat će te i ti samo da :D
Inače, iako ovo napraviš možda ti opet neće sve linkove otvarat u mozilli jer je recimo MSN isto dijete Microsofta pa je logično da forsira otvaranje u IE!
istipa622:
--- Citat: Pupo - 10 Ožujak, 2010, 20:42:37 ---Moraš si podesit da ti je defaultni browser mozilla!
# Firefox 2: "Tools -> Options -> Main / System Defaults -> (kvačica) Always check to see if Firefox is the default browser on startup -> Označi! I kad pokreneš pitat će te i ti samo da :D
# Firefox 3: "Tools -> Options -> Advanced -> General / System Defaults -> (kvačica) Always check to see if Firefox is the default browser on startup -> Označi! I kad pokreneš pitat će te i ti samo da :D
Inače, iako ovo napraviš možda ti opet neće sve linkove otvarat u mozilli jer je recimo MSN isto dijete Microsofta pa je logično da forsira otvaranje u IE!
--- Kraj citata ---
hvala hvala,zasada sve radi super kako i treba :icon_thumright:
free_riders_klis:
Evo da ne otvaram novu temu bezveze....instalirao sam win 7 ultimate i naslo mi sve drivere i spojilo internet bez problema... ali ,nema zvuka. Tamo u sounds pise not plugged in , a ukljuceno je(trebaju mi samo mikrofon i slusalice na front panelu),zvucna kartica je realtek neznam tocno koja.... ako netko zna nek pomaze :help: :icon_scratch:
speed:
--- Citat: free_riders_klis - 14 Ožujak, 2010, 02:57:04 ---Evo da ne otvaram novu temu bezveze....instalirao sam win 7 ultimate i naslo mi sve drivere i spojilo internet bez problema... ali ,nema zvuka. Tamo u sounds pise not plugged in , a ukljuceno je(trebaju mi samo mikrofon i slusalice na front panelu),zvucna kartica je realtek neznam tocno koja.... ako netko zna nek pomaze :help: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
skinut ce ti novi driver i radit ce ti....ako ne pa se javi opet
free_riders_klis:
updateao sam par puta, kaze da nema novih drivera da su svi tu, i btw pise da Network Controller ima problema sa driverom isto, iako nezz cemu to sluzi :toothy3:
P.S. Ako rjesis problem saljem ti chipova za poker ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju