Tehnički kutak > Tuning skutera
Beverly 125 veliki servis
To3cutter:
Gdje se u Zagrebu prodaje taj Malossi stuff za 4T Piaggio masinice?
I koliko sam "po uhu" skuzio, masinica mi radi okej, ali kad se vozim onda se (valja iz variomata - s lijeve strane skutera) cuje nekakvi plinki-plonki zvuk, ko da se peku limene kokice ;D ;D ;D, i to ne uvijek, samo ponekad. Vozio sam neke Hondine skutere i nije bilo tog sounda. Jel to kaj strgano (za mijenjat) ili je to default Piaggio sound? ;D ;D ;D
Jandro:
na toj kilometraži ak do sad nije mijenjano promijeni rolice i klizače na variomatu (vjerujem da zbog toga dolazi taj zvuk), remen, ulje, filter ulja i filter zraka!
ja sam nedavno na 11000km mijenjao to sve i super radi!
na 7000km sam stavio multivar i federe malossi na kvačilo tak da sam s tim miran još do 20tkm
To3cutter:
Napravio sam servis. Motor jos nisam probao. Zamjenio remen, rolice, klizace variomata, ulje i filter. S rukama me kostalo 1000 kn. Masina radi fino i tiho. Koliko si dao love za multivar, brijem da meni pase isti? I sta si dobio s njim?
Jandro:
--- Citat: To3cutter - 04 Srpanj, 2007, 23:22:30 ---Napravio sam servis. Motor jos nisam probao. Zamjenio remen, rolice, klizace variomata, ulje i filter. S rukama me kostalo 1000 kn. Masina radi fino i tiho. Koliko si dao love za multivar, brijem da meni pase isti? I sta si dobio s njim?
--- Kraj citata ---
cca. 1000kn ti je multivar, dobiješ njega, dvije težine rolica i dobiješ centralni veliki bijeli feder
uz to bilo bi dobro još kupit federe za kvačilo koji su 130ks i staviš crvene gore
To3cutter:
Ok. Mislio sam koliko je skuter dobio na brzini/ubrzanju/performansam s tim multivarom? Jel to "trga" masinu? Odnosno dali je s tim multivarom vece opterecenje radilice/klipnjace/ventila ili slicno?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju