Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Obavijest - novosti na tržnici
Doomsday:
Bilo bi dobro da se postovi na tržnici ne računaju, ka ni u off-u... Ipak je to više usluga nego 'forum'... :zubo:
robert:
--- Citat: Doomsday - 15 Prosinac, 2009, 21:26:25 ---Bilo bi dobro da se postovi na tržnici ne računaju, ka ni u off-u... Ipak je to više usluga nego 'forum'... :zubo:
--- Kraj citata ---
tako je doom, pokaži ti eladiu ko je ovdje "admin MS" :laughing7: :laughing7: :laughing7:
eladio:
--- Citat: Doomsday - 15 Prosinac, 2009, 21:26:25 ---Bilo bi dobro da se postovi na tržnici ne računaju, ka ni u off-u... Ipak je to više usluga nego 'forum'... :zubo:
--- Kraj citata ---
ako su oglasi vezani za skutere :toothy11:
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 15 Prosinac, 2009, 19:44:50 --- :icon_thumright: odlicna ideja :)
P.S. a da se stavi neka opcija za reputaciju koja ce biti vidljiva u profilu? pa se vidi, ako jer netko na forumu aktivan, clanovi mu daju +rep i naravno da se tad podrazumijeva da se toj osobi moze vjerovati.
--- Kraj citata ---
To nije tako lako izvedivo, ali s druge strane već sam preporučio Zlatnu listu uz zelenu i crvenu ali su me glatko odbili :laughing7:
massi:
po meni je to vrlo glupo jer sad neko mora na silu skupit 50 oglasa da bi mogao nesto prodavat npr u ostalim oglasima
dok sam ja npr vec poslovao sa nekima na forumu i uvjek je sve dobro proslo
izrazavam samo svoje misljenje
pozdrav
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju