Tehnički kutak > Tuning skutera

delorto phbg problem nastelat?

<< < (3/9) > >>

dhorvat:
Ovako, da nebi bilo zabune. Dal se guši, dal trokira ili dal lijeno diže obrzaje?

Prva dva su do fergazera, treće je najvjerojtanije do prijenosa  :headbang:

tomof10:

--- Citat: dhorvat - 15 Prosinac, 2009, 12:11:37 ---Ovako, da nebi bilo zabune. Dal se guši, dal trokira ili dal lijeno diže obrzaje?

Prva dva su do fergazera, treće je najvjerojtanije do prijenosa  :headbang:

--- Kraj citata ---

--- Citat: dhorvat - 15 Prosinac, 2009, 12:11:37 ---Ovako, da nebi bilo zabune. Dal se guši, dal trokira ili dal lijeno diže obrzaje?

Prva dva su do fergazera, treće je najvjerojtanije do prijenosa  :headbang:

--- Kraj citata ---
on se ne gusi ni ne trokira  enznam kako da objasnim znac prvi put kad dam full gas ide extra vuce nenormalno u uver variu su 5,0 kuglice rms kvacilo zuti malossi federcici bijeli sa torisonom torq i remen izaaso iz polutki 3-4mm start i ubrzanje extra + sto ga je jurca preradio nego mi je problem kad u voznji idem iza nekog auta ili kad ulazim u krivinu pudtim gas pa ga opet dam e tu je problem jer motor neide nego se vuce sve tako do nekog pravca ili nizastrane do prijenosa nije 100% znaci kad mu se pustigas nikako da opet vuce kao sto se prvi put dalo full gas probat cu izbusit jos koju rupicu na air boxu

giannelli:

--- Citat: tomof10 - 15 Prosinac, 2009, 12:16:41 ---on se ne gusi ni ne trokira  enznam kako da objasnim znac prvi put kad dam full gas ide extra vuce nenormalno u uver variu su 5,0 kuglice rms kvacilo zuti malossi federcici bijeli sa torisonom torq i remen izaaso iz polutki 3-4mm start i ubrzanje extra + sto ga je jurca preradio nego mi je problem kad u voznji idem iza nekog auta ili kad ulazim u krivinu pudtim gas pa ga opet dam e tu je problem jer motor neide nego se vuce sve tako do nekog pravca ili nizastrane do prijenosa nije 100% znaci kad mu se pustigas nikako da opet vuce kao sto se prvi put dalo full gas probat cu izbusit jos koju rupicu na air boxu

--- Kraj citata ---
os rec da upadne u rupu? snimi to ako mozes.

dhorvat:

--- Citat: tomof10 - 15 Prosinac, 2009, 12:16:41 ---on se ne gusi ni ne trokira  enznam kako da objasnim znac prvi put kad dam full gas ide extra vuce nenormalno u uver variu su 5,0 kuglice rms kvacilo zuti malossi federcici bijeli sa torisonom torq i remen izaaso iz polutki 3-4mm start i ubrzanje extra + sto ga je jurca preradio nego mi je problem kad u voznji idem iza nekog auta ili kad ulazim u krivinu pudtim gas pa ga opet dam e tu je problem jer motor neide nego se vuce sve tako do nekog pravca ili nizastrane do prijenosa nije 100% znaci kad mu se pustigas nikako da opet vuce kao sto se prvi put dalo full gas probat cu izbusit jos koju rupicu na air boxu

--- Kraj citata ---

Ovo je situacija koju je jako teško ovako napamet rješiti  :dontknow:

speed:

--- Citat: dhorvat - 15 Prosinac, 2009, 12:32:23 ---Ovo je situacija koju je jako teško ovako napamet rješiti  :dontknow:

--- Kraj citata ---
meni je bil problem puknuce centralnog,isti simptomi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju