Tehnički kutak > Tuning skutera

mhr vs malossi multivar

<< < (2/3) > >>

dhorvat:
Kod piaggio variomata između ta dva nema prevelike razlike. Na svim ostalima je velika razlika, a pogotovo na Minarelliju  :headbang:

Antares:

--- Citat: tomof10 - 15 Prosinac, 2009, 09:33:28 ---ogromna je razlika izmedu mhr over varia i obicnog multivara
-nema vise one rupe an oko 30-40
-rolice su vece 19 x 15,5
-kanali su produzeni i moguce je uz vece polutke da se remen penje do vrha
-bolji klizaci

--- Kraj citata ---

Ja imam običan multivar 2000 i nemam nikakvu rupu nigdje.

dhorvat:

--- Citat: Antares - 15 Prosinac, 2009, 12:49:01 ---Ja imam običan multivar 2000 i nemam nikakvu rupu nigdje.

--- Kraj citata ---

Imaš. Dolje u rezervaru gdje ti curi benzin u fergazer  :laughing7:

Šalim se  :icon_biggrin: Gledao sam kod dottorea na stalkeru i on je na svojim serijskim polutkama cijelo vrijeme imao okretaje bez oscilacija ali mi se nekako činilo da do 20-60 km/h ne prenosi maximalnu snagu na kotač. Tek kasnije se osjeti da povuće jače. Slično tako ali puna manje osjetno je bilo na efz-ovom NRG poweru na polini sportu i yasuni r-u  :dontknow:

ivanm:
tak i meni s multivarom 2000... od 20-40 km/h malo se prevrtava a onda krene kako treba...
ako stavim malo teže role, u startu ide ok ali kasnije okretaji malo padnu, a to mi se ne sviđa..

dhorvat:

--- Citat: ivanm - 15 Prosinac, 2009, 17:26:00 ---tak i meni s multivarom 2000... od 20-40 km/h malo se prevrtava a onda krene kako treba...
ako stavim malo teže role, u startu ide ok ali kasnije okretaji malo padnu, a to mi se ne sviđa..

--- Kraj citata ---

E, onda znaš o čemu pričam  :laughing7:

Zanima me kako se ponaša Multivar 2000 na Malossi polutkama/polutci. Jer po nekoj logici uz dobar centralni feder to bi trebalo biti savršenstvo ko TP vario na minarelliju dok je novi  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju