Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Runner-Drale

(1/5) > >>

eladio:
..jos cekam tvoju fotku i podatke  :toothy9:

Runner:

--- Citat: eladio - 27 Lipanj, 2007, 18:48:25 ---..jos cekam tvoju fotku i podatke  :toothy9:

--- Kraj citata ---
aha, akj se vozači moraju predstaviti ili tak nekaj, moga si na privat javit, uglavnom drazen iz vinkovaca,vozim se sa brojem sedam je je on imao veliku ulogu u mojom moto karijeri :icon_biggrin:(rulet rula), dugo se bavim moto sportom ali od ove sezone krecem u lov na bodove, imam 19 godina i neznam, sam sve ulažem u motor, ajko malo sponzora a budete me vidili u najnovijem izdanju u splitu! vozim sp, koji ce ako bog da u srijedu proraditi, sa svim novim djelovima a kaj je gore to vam necu reci neg kad završim prvi na listi sezonu bude u moto pulsu sve receno hehehehhe

ev slika, ja sam desni a ovo je moj sp dok je bio seriski!

jel treba još kaj! :icon_biggrin:

milja180sp:
treba , jos puno ucti i trenirati  :icon_thumright:

Runner:

--- Citat: milja180sp - 01 Srpanj, 2007, 01:20:26 ---treba , jos puno ucti i trenirati  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
e sma naucio, mogu se sad ici igrati! :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

ulavnom nas trojica iz vk imamo toliko volje a ona proilazi iz želje za trkama tak da budemo vidili u splitu! u zu nas strefila jebena nesreca, meni radilica rikne 20 min prije trke a decka sa derbijem diskfalificiraju a 3. na sr 150 ostane bez goriva u drugoj trci, preračuno se  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:, ja vozio posuđeni sp sa jebeno lošim gumama i seriki i zadovoljan sam bio ostvarenim!  :headbang:

milja180sp:
a sta bi tebo onda gajic prosle sezone u marofu motor je cijeli bio serijala ,a gume ko plastika i opet zavrsio 3 ,to je sve do vozaca .lol

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju