Tehnički kutak > Tuning skutera
sat srka
igor.sb:
--- Citat: kristijanSR70 - 14 Prosinac, 2009, 14:03:57 ---ditechov sat ti je piagio a ta starija sr-ka ti je minareli...sto znaci da ima na cilindru minareli senzor i pitanje dali ce piagov sat temp moći očitat minareli senzor, znaci trebo bi i takav piago senzor stavit u cilindar minarelijev e sad ja mislim da nece pasat..
--- Kraj citata ---
a?
ditech sat je ditech sat do 120 il do 80
isto vazi i za karb masine
2000 i 01 mislim da je 120, a od 02 il 03 ne znam ide sat do 80
piaggio sat je piaggio sat samo do 80
nađi od 150ke graviran do 160 i bok :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Daci:
ma nemaju pojma ovi gilera fanovi...ditech 2001 i 2002 imaju do 120 km/h sat ...morini srka od 2000 do 2003 ima također sat do 120 samo nema onu injection check lampicu i njega možeš 100% stavit (mozes i ditechov sam nisam zicer oce pokazivat temp...treba probat)....2003 i na dalje svi skuteri od 49ccm nesmiju imat brzinomjer veći od 80 km/h....piaggio je došo 2004 i on ima do 80
kristijanSR70:
de nemate blage veze obojica kad vam kazem da neradi, ja sam imao na minarelki sat od sr-ke piagio do 80 i jel radila temp a sve ispravno ? NIJE,
zasto nije ? zato jer je senzor minareli...............
htio sam ugradit onda piagio senzor i nije islo......
igor.sb:
covjek ti kaze da nije ziher oce temp radit a ti ga sprdas
znaci nece, nije mu ni na onom sru radila ne mora ni na ovom, kad stane znat ce da se pregrijao :hello: :hello: :hello:
bit ce dobro ako mu bude vodena radila kak spada, jer na onom nije radila znas i sam, cudi me da je izdrzala
aaaaaaa sr zakon :toothy11:
kristijanSR70:
--- Citat: Daci - 14 Prosinac, 2009, 18:23:50 ---ma nemaju pojma ovi gilera fanovi...ditech 2001 i 2002 imaju do 120 km/h sat ...morini srka od 2000 do 2003 ima također sat do 120 samo nema onu injection check lampicu i njega možeš 100% stavit (mozes i ditechov sam nisam zicer oce pokazivat temp...treba probat)....2003 i na dalje svi skuteri od 49ccm nesmiju imat brzinomjer veći od 80 km/h....piaggio je došo 2004 i on ima do 80
--- Kraj citata ---
igore i sad raci da sam prvi počeo.....
znas i sam da je bio problem u tome odnosu senzora i sata......
jedino da izvadi pokazivač piagio i stavi minareli....
znas i sam iz koliko je djelova bila sr-ka, stoga me nebi čudilo ja je rezervar skinut od novijeg.....
isto tako km/h je radio ali je felga komplet sa vilicom,pužem sajlom bila piagio.....
tu se otvaraju još mnoge sitnice.......
pumpa je superraila a sada to sto je kasnije crkla nisam kriv ja za to..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju