Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
sven_vx:
uspio sam nabaviti crijevo od stefeka :) poslat ce mi to i lezaj u ponedjeljak pa cu to slozit..
duje87:
Ja iman jedno 10m tih crijeva svih duzina,a sta kad mi se neda na postu ic :) ulinia san se hah
sven_vx:
--- Citat: duje87 - 13 Studeni, 2010, 14:19:35 ---Ja iman jedno 10m tih crijeva svih duzina,a sta kad mi se neda na postu ic :) ulinia san se hah
--- Kraj citata ---
a koliko sam upucen ta crijeva nova iz tvornice vrijede pun k..za ovo crijevo mi je tip trazio u piaggiu da naruci 150kn i 142kn za lezaj nosaca auspuha..uzasno su skupi.. :angry7:
sven_vx:
danas ispustio ulje iz masine i getribe da nasipam novo jer je ovo bilo dosta staro(dao bi se kladit da nikad nije mjenjano) skinuo felge da mogu odnjest sljedeci tjedan na plastifikaciju i skinuo lajtunge da mogu stavit nove opletene..
trebala bi mi mala informacija..koliko ide ulja u masinu,a koliko u getribu na 250 makini?!?
sole:
--- Citat: sven_vx - 13 Studeni, 2010, 16:00:15 ---danas ispustio ulje iz masine i getribe da nasipam novo jer je ovo bilo dosta staro(dao bi se kladit da nikad nije mjenjano) skinuo felge da mogu odnjest sljedeci tjedan na plastifikaciju i skinuo lajtunge da mogu stavit nove opletene..
trebala bi mi mala informacija..koliko ide ulja u masinu,a koliko u getribu na 250 makini?!?
--- Kraj citata ---
ja mislim da ti pise obadvije informacije na bloku zar ne iza ide 1.1 dcl a u masinu neznam malo preko 1 l npr 1.1l ali sve ti to pise na bloku 100 %
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju