Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
209:
Kao nemas para .... lol
Jel problem reci da si nabavio masinu a ne zavlacit ljude bezveze ?
sven_vx:
svene to si mi mogao i na pm poslati i pitati me sta,ako i di..ja tebe niti u kojem slucaju nisam zavlacio..pito si me oces masinu,ja sam reko nemam para,kad cu imat javim ti se pa ako bude masina kod tebe da je uzmem..uletila bolja ponuda i jbg.. :icon_thumright:
devil_ma-yela:
hm, može više detalja iz usporedbe sa leaderom, msm, na kraju, da li se isplati za te novce stavljat 250 makinu?
sven_vx:
--- Citat: devil_ma-yela - 07 Studeni, 2010, 23:34:51 ---hm, može više detalja iz usporedbe sa leaderom, msm, na kraju, da li se isplati za te novce stavljat 250 makinu?
--- Kraj citata ---
jos nista nemogu reci..napravio sam danas 40km i sve je 5..motor ide dosta bolje to je sigurno..ja ne zalim ni kune sta sam dao za tu masinu tako da.. :icon_biggrin:
209:
--- Citat: sven_vx - 07 Studeni, 2010, 23:31:18 ---svene to si mi mogao i na pm poslati i pitati me sta,ako i di..ja tebe niti u kojem slucaju nisam zavlacio..pito si me oces masinu,ja sam reko nemam para,kad cu imat javim ti se pa ako bude masina kod tebe da je uzmem..uletila bolja ponuda i jbg.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Zaboravio si da je to vec drugi puta sto si me pitao za masinu ;-)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju