Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
sven_vx:
--- Citat: _r0bi_ - 23 Rujan, 2010, 14:26:22 ---...147km/h...jebacki vjetar u leda + laganje sata...to da... :laughing7:
...seriska aprilia atlantic 500 ima sta navuc 150-160km/h...sa 40 i kusur ks-a...tak da....
...a i na plotu pise pi*da pa nije... :laughing3:
...btw a ranerica ti je mrak bas ono...pre do'ro.... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
majstore znam sta sam vidio tak da ne mlataraj bzvz..
nexus po ravnom navuce bez beda 140 i onda su dalje muke vise navuc..
sven_vx:
danas pokupio dijelove sa plastifikacije..posao je napravljen odlicno,tako da sam prezadovoljan..moram jos otic kupit lezaj za nosac auspuha i prespricat auspuh koji je dosao sa pjeskarenja pa cu bacit koju sliku..
u vezi 250ccm masine-propala kombinacija..zao mi tih para sto sam potrosio na mobu tokom 2tj sta sam zivko tog tipa za masinu..svaki dan je sutra sutra..popizdio i iso trazit dalje i naiso na jednu dobru vxr 2003 alu cyl masinu i to uzeo..
250 masina ce pricekat dok ju ne uspijem nac,ova je bila jedina i jbg,ocito nista od nje..sutra idem po tu vxr masinu pa bacim koju sliku..sutra ce vjerojatno odmah bit paljenje.. :icon_thumright:
sven_vx:
danas kupio onaj lezaj za nosac auspuha,pofarbao auspuh i poliro amortizere,ali to cu zavrsit kada cu ic polirat vodenu i deklo..za test run i 100-tinjak km kaj cu se vozit nebude smetalo.. ;D
moram ovih dana skinut celjusti i odnjest na pjeskarenje i ponovo plastifikacija u crveno jer su dosta poguljene od kamencica..
slike sutra kad masina stigne :)
gokiSP:
Kakva svrha od plastifikacije ako ti se guli od kamenčića
sven_vx:
--- Citat: gokiSP - 30 Rujan, 2010, 20:02:01 ---Kakva svrha od plastifikacije ako ti se guli od kamenčića
--- Kraj citata ---
ne guli se boja,nego su kao udubine od kamencica..boja se nije nimalo pocela skidat.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju