Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
sven_vx:
--- Citat: SPecial - 08 Rujan, 2010, 00:57:27 ---250 je dulji blok?
Ako je onda komotno stavi 300,kad vec radis.
--- Kraj citata ---
ova masina koju sam ja uzeo je kraci blok..bezveze trpat 300 masinu i zajebavat se oko instalacija itd(jedino ako nema 300 karb masina),a nema sigurno neke velike razlike izmedu 250 i 300 masine..
a i 300 masinu bi punoo teze uspio nac..
SPecial:
Ako si vec nasao onda ok,iako prodaju se slupani nexusi koji su dobili vec novce od osiguranja po simbolicnoj cijeni.
A problem mozes rjesiti tako da kupis rezervar od starijih modela runnera 50 ili starog FXRa,on je kraci.
sven_vx:
--- Citat: SPecial - 08 Rujan, 2010, 01:04:15 ---Ako si vec nasao onda ok,iako prodaju se slupani nexusi koji su dobili vec novce od osiguranja po simbolicnoj cijeni.
A problem mozes rjesiti tako da kupis rezervar od starijih modela runnera 50 ili starog FXRa,on je kraci.
--- Kraj citata ---
ma za nexusa bi dao min 1000€ i iskoristio bi samo masinu i instalacije..ove sve ostale dijelove pitaj boga kad bi prodao i vratio si lovu..tak da je ovo bolja solucija..
a ovo za rezervar cu napravit..on ima oko 7l ako se ne varam?!
Drnda:
mislim da su kod starih linija 12 i 9 litara, kod novih 7.2
gun_rider:
--- Citat: sven_vx - 08 Rujan, 2010, 00:56:11 ---necu nista probavat i bacat lovu ako vec vidim da si isprobao i da nije valjalo..
kako bi onda mogao drugacije rijesit to lupanje glave u rezervar??
--- Kraj citata ---
izpraznit rezervar...ostavit da sve ispari iz njega...industrijski fen...grijat dobro...i oblikuješ rezervar po želji...ja sam sebi airbox tako tjunira...neznam koliko tebi fali prostora...ali ako se radi o cenat-dva...bez greške na ovaj način :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju