Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (111/214) > >>

sven_vx:
u nabavci je taj zaobljeni prozirni poklopac..nemoze se nigdje posebno kupit tako da..

ovaj spuh sta je na runneru je na novo pjeskaren ili??

steeef:

--- Citat: sven_vx - 26 Veljača, 2010, 17:26:43 ---u nabavci je taj zaobljeni prozirni poklopac..nemoze se nigdje posebno kupit tako da..

ovaj spuh sta je na runneru je na novo pjeskaren ili??

--- Kraj citata ---

ima za kupit posebno poklopac samo štopa..

imaš za kupit i cijeli set poklopaca prednjih i zadnjih žmiga sa štopom zaobljenih,imaš zatamnjene,pa ko seriske i one mirror look..

fic:
ide motor lepo znas kako ;D ;D... ja sam se bas full ugodno iznenadio..... a i stanje motora je ono boli glava.... naravno u pozitivnom smislu :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

ancoo:
Skuter je lip
Ide u okretaje dosta bolje zato sto je VX pa ti se i cini da ide princip Quaser masine 250 ali VXR 200 prvi 2002 nema brzi i bolji Doktore ako njuga imas Sven ce ti 100% gledati u prdenku :hello:

sven_vx:

--- Citat: ancoo - 26 Veljača, 2010, 21:01:33 ---Skuter je lip
Ide u okretaje dosta bolje zato sto je VX pa ti se i cini da ide princip Quaser masine 250 ali VXR 200 prvi 2002 nema brzi i bolji Doktore ako njuga imas Sven ce ti 100% gledati u prdenku :hello:

--- Kraj citata ---
ma meni je ta usporedba cisto da vidim kakva je razlika izmedu nekog ne serijskog vxr-a i vx-a..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju