Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (100/214) > >>

sven_vx:
svi koji su tamo uzimali lajtunge nikada se nizu zalili..sad neznam od kud ovo..probaj ic na reklamaciju da ti daju nove.. :icon_scratch:

ogrosic:

--- Citat: sven_vx - 09 Veljača, 2010, 13:23:17 ---svi koji su tamo uzimali lajtunge nikada se nizu zalili..sad neznam od kud ovo..probaj ic na reklamaciju da ti daju nove.. :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Ma je#e mi se za taj lajtung, valjda ga nisu dobro stisnuli dole, makar ja nisam skuzio nikakvu razliku na kocenju između originalnog i tog iz vep-a.

duje87:

--- Citat: ogrosic - 09 Veljača, 2010, 13:35:19 ---Ma je#e mi se za taj lajtung, valjda ga nisu dobro stisnuli dole, makar ja nisam skuzio nikakvu razliku na kocenju između originalnog i tog iz vep-a.

--- Kraj citata ---
pa i sa svojon voznjon i neces osjetit, jedino sta mozes osjetit je malo bolji osjecaj doziranja kocnice,a razlika se osjeca na stazi i recimo kod duzeg stuntanja di dolazi do ucestalog koristenja kocnica di se gumena crijeva ugriju pa rastegnu i zna se dogodit da kocnica "propadne"

uglavnon normalnon korisniku su vise kao sminkerski detalj i malo bolji osjecaj doziranja kocnice,al ova iz VEPa su jeftina tako da i nije problem..

ja san dosad ima nekoliko crijeva iz tog vepa i sta se tice omjer ulozenog dobivenog su jako dobri racunajuci da malossijeva kostaju oba preko 800kuna dok su u vepa oko 350.. iako sta se tice kvalitete vepovih,i nisan bas zadovoljan,pogotovo ako cete ih vise puta skinit stavit

sven_vx:
dijelovi bi trebali stic u srijedu..nakraju sam ipak uzeo novi klip i cilindar 200,getribu i jos sam u nabavci za dekompresorom kojeg niko nema.. :angry7:

aldin:
Sretno sven.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju