Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (98/214) > >>

ogrosic:

--- Citat: ancoo - 05 Veljača, 2010, 22:30:42 ---Mene nije moji su djelovi jos u garazi :laughing7:

Jebala vas ta pletena criva iz Vrapča to nevalja za k**ra*

--- Kraj citata ---
J

Ja sam isto dao tamo radit to crijevo i propisalo je za tjedan dana dole kod klijesta na spoju, vratio original i nema sanse da bi ponovo to stavljao. Dobro da sam se sporo vozio.

sven_vx:

--- Citat: duje87 - 05 Veljača, 2010, 20:05:17 ---ovo mu je vec 6 swap 200/250 dosad,ko zna koga je sad zajeba :laughing6:

--- Kraj citata ---
ne kuzim cemu takvi komentari.. :angry7:

skupim lovu za swap i onda mi uleti neko pametnije ulaganje i onda odustanem..i jbg..sta je tu je..

@ancoo-ja cekam slike dijelova kao sto si obecao.. :icon_thumright:

steeef:
ma jebe ti se,sam napravi swap i čaos,hehe

sven_vx:

--- Citat: stefek - 08 Veljača, 2010, 14:40:29 ---ma jebe ti se,sam napravi swap i čaos,hehe

--- Kraj citata ---
ma zivcira me kada tako neko uleti..

vjerovatno zato jer nisam uzeo dijelove od njega.. :jerk:

a nisam ih uzeo jer nisam imao para,a on je ocito htio da ja to uzmem u roku od 2dana....tako da duje sorry sta nisam ubio staru i uzeo joj 2000kn da tebi dam za dijelove.. :toothy12: :toothy12: :toothy12:

CoK:
Samo polako i pamet u glavu. Ak se ukaze bolja prilika za potrosit pare od skutera,ne vidim u cem je problem.

Zbilja u ovih par dana bilo jako puno svađa i pi*darija po projektima...zasto su ljudi toliko nervozni :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju