Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
ancoo:
Ja sad razmisljan sto da uzmen Malossi ili Polini varijomat
Polini je super kad je sam bez torka
Polini s torkon je teze dobiti da bude bar 90%
Malossi kad ide torq lakse ga je ustelati mozes ga dobit 99% bez muke i kemije koje valjcice da sad stavin ???
Broken:
--- Citat: ancoo - 26 Siječanj, 2010, 11:10:21 ---Ja sad razmisljan sto da uzmen Malossi ili Polini varijomat
Polini je super kad je sam bez torka
Polini s torkon je teze dobiti da bude bar 90%
Malossi kad ide torq lakse ga je ustelati mozes ga dobit 99% bez muke i kemije koje valjcice da sad stavin ???
--- Kraj citata ---
Takve sam ja probleme imo, ali polini mi se ipak nekako bolje pokazo...
sven_vx:
stigli lajtunzi danas..narucio prednju carbon plastiku i poklopac satova carbon i remen..novi variomat ce takoder sjedeci tjedan doc..to sve poslozim,napravim servis i to je to..ceka se lova za swap..slike cu stavit kada mi dodu svi dijelovi da ne radim update svaki dan.. :)
vx:
reci mi, s diskom si dobio i pločice? nije bilo problema s distancerom i pločicama (pri postavljanju) ? sve je lipo sjelo?
pa javi razliku, kad staviš pletena crijeva..... ja ih imam, pa mi je sljedeća investicija disk (li nema ga na stanju, moram čekat :()
sven_vx:
--- Citat: vx - 05 Veljača, 2010, 00:08:25 ---reci mi, s diskom si dobio i pločice? nije bilo problema s distancerom i pločicama (pri postavljanju) ? sve je lipo sjelo?
pa javi razliku, kad staviš pletena crijeva..... ja ih imam, pa mi je sljedeća investicija disk (li nema ga na stanju, moram čekat :()
--- Kraj citata ---
nisam stavljo te brakingove plocice gore..jer imam nove serijske pa nije bilo potrebe mjenjat ih..distancer pase u saraf gore tako da nema problema..ovako koci jebeno,sa pletenima ce jos bolje kocit.. :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju