Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
209:
Malo mi je smijesno kako si uspio zakljuciti da ti radilica ima lufta bez ad si skinuo glavu i cilindar i prekontrolirao to sve..da bi na kraju bila neka obična šajbica !? Da bar ja mogu tako napamet dijagnosticirat dnevno bi slozio 10 skutera a ne 2 :toothy9:
A zadnji i pucanje radilice...bitno je da se kontrolira razina ulja i da ona uvijek ali uvijek bude na maksimumu i nema brige. Moj bivsi vxr je bio na zadnjem 80% vremena i nikakvih problema s ničim.
Sretno u potrazi 250 masine..dosta su rijetke! Ja bi na tvom mjestu mozda prije isao na ie verziju čisto zato sto je to malo modernije, mozes i za nejga kupit power comander i nastelat si mapu i smjesu i sve i kako god da vozis trosi 4 litre sto s karbom nije slučaj :headbang:
sven_vx:
--- Citat: 209 - 22 Siječanj, 2010, 01:04:35 ---Malo mi je smijesno kako si uspio zakljuciti da ti radilica ima lufta bez ad si skinuo glavu i cilindar i prekontrolirao to sve..da bi na kraju bila neka obična šajbica !? Da bar ja mogu tako napamet dijagnosticirat dnevno bi slozio 10 skutera a ne 2 :toothy9:
A zadnji i pucanje radilice...bitno je da se kontrolira razina ulja i da ona uvijek ali uvijek bude na maksimumu i nema brige. Moj bivsi vxr je bio na zadnjem 80% vremena i nikakvih problema s ničim.
Sretno u potrazi 250 masine..dosta su rijetke! Ja bi na tvom mjestu mozda prije isao na ie verziju čisto zato sto je to malo modernije, mozes i za nejga kupit power comander i nastelat si mapu i smjesu i sve i kako god da vozis trosi 4 litre sto s karbom nije slučaj :headbang:
--- Kraj citata ---
razina ulja mi je uvijek na maximumu i mjenjam ga svakih 3000km..
a za 250ccm masinu..kada cu imat lovu u depu onda cu ic u potragu..do sada mi je tvoj kolega ancoo nudio svoju..neznam dali ju je prodao,ali ako ne proda njegovu uzimam..
steeef:
da,da.... i.e. je budućnost..šprica,hehe
sven_vx:
--- Citat: stefek - 22 Siječanj, 2010, 12:11:25 ---da,da.... i.e. je budućnost..šprica,hehe
--- Kraj citata ---
eto nadam se da ce do kraja 2mj moj runner bit 250ccm..kako je krenulo ostvarit ce se ono sto sam zamislio.. :)
sole:
--- Citat: 209 - 22 Siječanj, 2010, 01:04:35 ---Malo mi je smijesno kako si uspio zakljuciti da ti radilica ima lufta bez ad si skinuo glavu i cilindar i prekontrolirao to sve..da bi na kraju bila neka obična šajbica !? Da bar ja mogu tako napamet dijagnosticirat dnevno bi slozio 10 skutera a ne 2 :toothy9:
--- Kraj citata ---
ja trezim neku 250 ie beverly , nexus ili bilo kakav piaggio/ gilera ako imas ili znas ko ima bio bi sretan da mi javis
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju