Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
steeef:
--- Citat: ancoo - 15 Prosinac, 2009, 21:20:25 ---Kupi curi skuter slozi ga i kad ti da nogu :toothy9: :toothy12: :laughing9: ostat ces bez picica i skutera :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: :laughing11: :laughing1: :toothy10:
--- Kraj citata ---
hehe znam za jedan takav slučaj...bude kao 'za curu' (toe izgovor da dopelam još jednog motora u garažu) :icon_biggrin: a i da se more ona pelat zato bi i uzel vx-a a i zbog manje rege..tak da sp bude za solo rute,a ovo bude vx 250 tourer za dvoje ljudi... a kak veli matija nebude prepisan na curu..nego na majku,hahah
sven_vx:
evo novosit... :'(
danas tog kobnog dana sam skuzio da mi motor uzasno nabija i trese i poprico sa jandrom i ustanovio da mi radilica ima lufta.... :'(
radi se o masini 125ccm tako da ju vjerojatno necu uspjet ovakvu prodat i morat cu zasad pricekat na 250ccm masinu dok ne skupim neku lovu... :hello:
wonderkid:
zajebano +,znam kak ti je to :frajer:
sven_vx:
--- Citat: wonderkid - 23 Prosinac, 2009, 17:53:14 --- zajebano +,znam kak ti je to :frajer:
--- Kraj citata ---
nis sad masina dolje i u dijelove... :icon_biggrin:
robert:
--- Citat: wonderkid - 23 Prosinac, 2009, 17:53:14 --- zajebano +,znam kak ti je to :frajer:
--- Kraj citata ---
neznaš kako je, tu mašinu sam ja htio kupit i dogovorio već ssve bio sa svenom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju