Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
Jandro:
--- Citat: marko209vx - 02 Prosinac, 2009, 20:50:26 ---to i meni nije jasno...toj masini i da ima 30+t km nemoze bit nista ako je odrzavana, mislim malo je glupo to radit ako ces radit swap.
jedino ako nesto nije u faku. sta dimi crno ili?
--- Kraj citata ---
karike mijenjat nemam pojma zast radi, bezveze, pogotovo sta ce svap radit ,bacanje novca po meni
ventile, ajd sad to, napravim za 20min, al opet bude sigurno min za 300kn laksi
a ulje i filtere, remen i rolice ak si nezna sam promijenit, onda stvarno u k**ra* ak bus placo nekom
ocu rec to da bezveze novce bacas, sparaj pare i na proljece baci hrpu dijelova gore
ide zime i slabo bus se vozio i onda ides sad ovo radit
ak bas nist neznas, dodi do mene napravim ti to za dabe sve, al pod jednim uvijetom ;D da radis samnom tak da se te gluposti naucis i sam napravit
ja 10000% nebi mijenjo karike i stelo ventile na 125ccm
jedina promjena karika bi bila s 200ccm kad bi doso :)
sven_vx:
radi se o karikama na 200ccm cilindru...jer kada uzmem te dijelove cu stavit nove karike i brtve da budem miran,a nije puno para... :icon_biggrin:
jel sljedeci tjedan bi trebao dobit klip,cilindar,bregastu,dekompresor i karb od vxr-a i jos kupit getribu i dat to sve jurci da slozi i postela...
marko209vx:
--- Citat: sven_vx - 02 Prosinac, 2009, 22:00:08 ---radi se o karikama na 200ccm cilindru...jer kada uzmem te dijelove cu stavit nove karike i brtve da budem miran,a nije puno para... :icon_biggrin:
jel sljedeci tjedan bi trebao dobit klip,cilindar,bregastu,dekompresor i karb od vxr-a i jos kupit getribu i dat to sve jurci da slozi i postela...
--- Kraj citata ---
aha ako je tako onda ok... :)
javi se za getribu kad me uhvatis na f..
Jandro:
--- Citat: sven_vx - 02 Prosinac, 2009, 22:00:08 ---radi se o karikama na 200ccm cilindru...jer kada uzmem te dijelove cu stavit nove karike i brtve da budem miran,a nije puno para... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
e pa tak si trebo napisat
ja vec gledam pa koji ti je k**ra* da budes isao slagat 125 masinu
marko209vx:
--- Citat: Jandro - 03 Prosinac, 2009, 16:56:49 ---e pa tak si trebo napisat
ja vec gledam pa koji ti je k**ra* da budes isao slagat 125 masinu
--- Kraj citata ---
jandro koji je bio omjer one getribe sta si mi prodao, napisi tu da sven zna jer to ide kod njega. ja se vise ne sijecam.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju