Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
sven_vx:
evo dogovorio se sa kizom za onaj braking disc tako da je do kraja tjedan kod mene... :hello:
sven_vx:
idemo dalje... :icon_biggrin:
nabavljen klip,cilindar alu,glava,dekompresor i walbro karb od vxr-a...jos skupim neku lovu za getribu pa moze na montazu... :icon_biggrin:
a od diska sam odustao jer ovakvu priliku nisam mogao propustiti...jbg zaj#bo sam kizu,ali dat cu mu pare za postarinu... :sad1:
steeef:
ja mislil da ide gore mašina od 250-ke
marko209vx:
--- Citat: sven_vx - 01 Prosinac, 2009, 15:43:04 ---nabavljen klip,cilindar,glava,dekompresor i karb od vxr-a...jos skupim neku lovu za getribu pa moze na montazu... :icon_biggrin:
a od diska sam odustao jer ovakvu priliku nisam mogao propustiti...jbg zaj#bo sam kizu,ali dat cu mu pare za postarinu... :sad1:
--- Kraj citata ---
imam ti ja getribu, ako ti treba, upresana vec sa 2 osovine, netrebas se jebat sa presanjem. ona najduza od vxr-a...javi se ako oces, mozemo i skompenzirat nesto :)
sven_vx:
--- Citat: stefek_kc1 - 01 Prosinac, 2009, 17:03:12 ---ja mislil da ide gore mašina od 250-ke
--- Kraj citata ---
trebala je i moze ici jos,ali nitko mi se ne javlja za moju 125 masinu pa odustajem od svega...ako se netko jednog LIJEPOG SUNCANOG DANA javi onda ju prodajem i uzimam 250ccm,ali zasada nista...tako da sam odlucio napravit swap na 200...
@marko-imas pm... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju