Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (73/214) > >>

steeef:
jel su ti te felge tolko potrebne i od tolke važnosti da bi zbog njih potratil motora?
bitno da imaš auto za zimu,a felge već budu..

shegy:

--- Citat: sven_vx - 26 Studeni, 2009, 18:09:49 ---opet me mogu zajebavat kad idem nazad... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

odes autom i stavis ih odma na auto... nitko te nista nece ni pitati...
a ove stare prodas tamo ili ubacis u gepek pa ak budu srali ostavi im ih na granici!

R@kija:

--- Citat: shegy - 26 Studeni, 2009, 20:39:26 ---odes autom i stavis ih odma na auto... nitko te nista nece ni pitati...
a ove stare prodas tamo ili ubacis u gepek pa ak budu srali ostavi im ih na granici!

--- Kraj citata ---

hahah kaj ti brijes da oni ne gledaju gume..pa nisu oni tak glupi..

da nove gume od golfa 6 ce im ostavit...

loris46:
ovako ja sam nedavno sa frendom isao u sloveniju...stavio je nove gume i felge..gume stare je bacio, felge stare stavio u auto, nove gume smo malo zasrali..da se bas ne vidi da su nove..i to smo isli kad je bila smijena na granici..usli smo u sloveniju u oko 17h popodne, a izasli oko 19i30h..jer je smjena u 19h..tako da nas nisu uhvatili isti panduri kada smo ulazili u sloveniju da nas pitaju kad smo se  brze vratili i ti..i tako je bilo..prosli bez beda.. :icon_thumright:

sven_vx:

--- Citat: shegy - 26 Studeni, 2009, 20:39:26 ---odes autom i stavis ih odma na auto... nitko te nista nece ni pitati...

--- Kraj citata ---
[/b]
sta da idem na blef pa da mi zaplijene nove novcate celicne felge i jos me mogu kaznit i ako zele skinut felge sa auta...necemo tu spammat...ima dolje moja tema za felge pa pisite... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju