Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (70/214) > >>

sven_vx:
znam da radim gresku,ali jbg...stavio sam ga u oglas pa ako se proda po ovoj cijeni dobro,ako ne neka stoji,a za felge imam vremena do 4-5mj...ali ako dode kupac za 12000 odmah ga dajem...makar mislim da nitko nece naletit,ali nikad se nezna... :)
slago sam si ga za gust i sada sam zapeo za te felge i jbg...nikako da si stavim u glavu da cu se grdo zajebat ali jbg...vidjet cemo ako nitko ne naleti do nove godine micem ga iz prodaje i ostaje kod mene... :icon_thumright:

duje87:

--- Citat: sven_vx - 26 Studeni, 2009, 02:17:48 ---znam da radim gresku,ali jbg...stavio sam ga u oglas pa ako se proda po ovoj cijeni dobro,ako ne neka stoji,a za felge imam vremena do 4-5mj...ali ako dode kupac za 12000 odmah ga dajem...makar mislim da nitko nece naletit,ali nikad se nezna... :)
slago sam si ga za gust i sada sam zapeo za te felge i jbg...nikako da si stavim u glavu da cu se grdo zajebat ali jbg...vidjet cemo ako nitko ne naleti do nove godine micem ga iz prodaje i ostaje kod mene... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

felge ti uopce ne trebaju..viruj meni..radije ga ostavi sebi,a felge ce doc..i vidi priko roditelja za te stvari sta mislis uzet nek ti uzmu na nekoliko rata..bolje i to nego prodat skuter..posli ces zalit..

DevMichele:
sven nemoj to radit .. tako sam i ja sa vxom taman ga sredio i onda ga iso prodavat ..sad sam isto mislio napravit al sam shvatio da nema smisla prodavat nesto sta drugi nece znati cjenit a u sta je utuceno puno novca i zivaca ...zato prodaj bubreg i kupi x5  :toothy11:

steeef:
nemoj bit lud i sad prodat runnera..
j#bo felge i auto...

marko209vx:
nemoj ga prodavat jbt, bit ce ti poslije zao, ovo sta duje govori, kad dode ljeto a svi se na scootu voze a ti ga nemas vise...jebes felge nije ti takva hića da ga moras sredit..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju