Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (68/214) > >>

gokiSP:
brzo ces skinut kevlar  :icon_biggrin:

sven_vx:

--- Citat: gokiSP - 24 Studeni, 2009, 21:00:40 ---brzo ces skinut kevlar  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
imam ga vec gore i dobar je...

sven_vx:
"setup" prijenosa bi trebao biti:polini speed control sa 9.5g rolicama,zuti federi kvacila,plavi polini centralni i malossi kevlar remen...nadam se da ce se sve to uklopit kako treba... :icon_scratch:

gun_rider:

--- Citat: aeroxtuning - 24 Studeni, 2009, 13:40:25 ---Nemoj mi rec da ga peres u autopraoni?? Ja krpicu,malko vode i kasnije na suho magicnom,bude bombon :)

--- Kraj citata ---

krivo, bolje ga je prat sa šta je više vode moguće, šta se tiče laka...u protivnom ako samo meljaš tu prašinu, nečistoću i šta se sve nađe...sjebeš lak pa se to sve na suncu vidi...kao krugovi po boji...siiiiitni risevi...ovo se pogotovo vidi na crnoj boji...i u biti svim tamnim bojama...govorim ti iz iskustva nebrini ;D za pretpranje najbolje miniwashem sa dovoljno velike daljine...ni slučajno izbliza :icon_thumright:
šta se poliranih djelova tiče nema šanse da mu se hvata kamenac ako je to dobro pripremljeno prije poliranja...a ne sumljam da je :icon_thumright: samo malo pobrisat jelenskom kožom nakon pranja...i ko novo :)

PS. sad provaj razliku kevlar vs. serijski jedan dan...pa reci šta si odlučia za stavit na motor ;D

sven_vx:
remen necu jos uzimat jer je moj kevlar jos dobar te cu ga zamjenit tek kad pocne sezona,jer za sad preko zime da stoji je dobar...ali ocu taj prijenos postelat jer je nekak motor trom...tj vrti se lijepo i sve,ali moze se to jos poboljsat samo treba pogodit kombinaciju i to je to...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju