Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
duje87:
--- Citat: marko209vx - 23 Studeni, 2009, 22:25:09 ---a ovaj disk? :)
stvarno je super ispalo poliranje, vrijedi tih para jer je tu dosta zajebancije rucno polirat, a i dobra je stvar sto ti ispolira i najmanje udubine i ona sranja po deklu sto rucno nemozes da ga jebes...super je motor ja bi samo naljepnice skinuo.
--- Kraj citata ---
NI SLUCAJNO DIRAZT NALJEPNICE !!!! taman mu daju ono nsto..preprazan je bez nalja u ovoj boji..viruj mi dobro znan..
a molin te kooja ti je ovo shema wannabe malossi vilica :laughing6: :laughing6: :laughing6:
sven_vx:
ma nema sanse da skinem naljepnice...ovako je bas kako treba bit...bzvz cu unistit plastike i kompletan izgled...
aeroxtuning:
@Sven-Braking je sigurno bolji nego malossi tako da bi ti preporučio njega :) btw.poslao bih u blic polish posudice glicerine na poliranje,znaci lijevu i desni,reci mi koliko bi cca došlo to ako slučajno znaš?
sven_vx:
--- Citat: aeroxtuning - 23 Studeni, 2009, 23:56:54 ---@Sven-Braking je sigurno bolji nego malossi tako da bi ti preporučio njega :) btw.poslao bih u blic polish posudice glicerine na poliranje,znaci lijevu i desni,reci mi koliko bi cca došlo to ako slučajno znaš?
--- Kraj citata ---
predpostavljam oko 300kn,ali nisam ti siguran...posalji mail sa slikama dubravku pa ce ti rec tocnu cijenu...da ti ja ne bubnem sad neku cifru,a on ti moze tocno reci... :icon_thumright:
Nikon:
sven imam braking al ne ovaj strada sta je marko209vx stavia nego racing sta ima dev michele... ... ima 5 krakova ne 3 :):)
uglavnom...
necu ulazit u materijal i te gluposti ni sta je bolje ni sta je losije ... malossi vs braking.. al oba su bolja od serijskog i oversize... tako da uzmes onog koji ti je lakse nabavit...
tako da mislim da je to to ka u kize :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju