Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
goga100:
--- Citat: Jandro - 14 Studeni, 2009, 18:26:07 ---800kn za poliranje dekla, vilica i vodene?
odnio si mu sve serisko, plastifikacija gore, osto si bez 800kn i dobio ovo??
ak je tak, onda i nije puno
--- Kraj citata ---
ne nego je skopa polirao a ovaj samo zavrsio
charnel:
--- Citat: goga100 - 14 Studeni, 2009, 18:43:57 ---ne nego je skopa polirao a ovaj samo zavrsio
--- Kraj citata ---
da po slikama je škopa napravia 90% posla
sven_vx:
--- Citat: charnel - 14 Studeni, 2009, 18:51:48 ---da po slikama je škopa napravia 90% posla
--- Kraj citata ---
vjeruj mi bilo je vise posla nego sta mislis...nemojte spammat temu jer se sve rijesilo u temi za trgovce... :icon_thumright:
sven_vx:
ostavio akumulator da se puni preko noci i danas uspio upalit skuter...radi sve super samo sta mi je nesto zveckalo u vodenoj pumpi(selne za cijevi nisu dovoljno pritisnule cijev i pistalo je na sve strane,ali sam stavio obicne stezaljke i sad je sve super,moram kupit nove selne pa stavit i unutra u poklopcu su ostali komadici plave krede i to je zvackalo,pa sam sve moram skinut i pocistit) i sad radi ko sat...posto je pao mrak kada sam ga izvadio iz garaze nisam uspio poslikat,tako da cu sutra ic oprat ga i lijepo poslikat pa stavit par slika... :happy8:
sven_vx:
evo par slika kaj sam na brzinu sliko jer se sprema kisa...slike nisu bas nesto jer je slikano mobom... :laughing1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju