Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
sven_vx:
--- Citat: gokiSP - 09 Studeni, 2009, 18:07:44 ---moze ti bit neznam kako pic pic al ako je to sve neko drugi napravio ja ga ne cijenim..imas volje al ti se neda malo zuljat po deklu i ostalom..stvarno onda imas volje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
samo mi reci ko u danasnje vrijeme polira deklo,vilice ili bilo sta na ruke???Nitko...svi imaju brusilice ili strojeve neznam kakve...jbg i ja vise cijenim kada vidim da je netko sam ispolirao nego da mu je netko drugi,ali jbg...
R@kija:
ljepa boja..al brijem da nece izgledat nes...
trebo si u crno
sven_vx:
--- Citat: rakitje00 - 09 Studeni, 2009, 18:24:06 ---ljepa boja..al brijem da nece izgledat nes...
trebo si u crno
--- Kraj citata ---
zadnja felga i amortizeri su vec na motoru i cini mi se jako dobra kombinacija...ako mi dodu vilice i ostalo sa poliranja do subote,onda cu ga slozit preko vikenda i napravit dir pa ga poslikam...
marko209vx:
evo ja sam polirao na ruke sve...samo poliranje je najlaksi dio posla, najlakse ide, najteze je dobit finocu metala, znaci sa vodobrusom do 1500...al treba bit uporan, normalno da to neces radit u šutu, nego nekih tj dana svaki dan po dva sata i evo...
ja sam potrosio 40 kn na pastu, koje mi je ostalo pola nakon poliranja dekla, felgi, vodene...brus papir cca 100 kn, desol 35 kn mislim...eto za max 300 kn poliras sve. a i za tih 400 kn koliko bi dao majstoru kupis dosta dobru brusilicu i nastavke za poliranje i imas. uvijek te kod nekoga skuplje izade jer ti majstor mora naplatiti ruke.
al sta je je sa majstorom ces usparat zivce al vjeruj mi nema tog filinga kad se najebes oko poliranja pa kad bude gotovo i vidit na motoru taj komad.. ;)
sven_vx:
--- Citat: marko209vx - 09 Studeni, 2009, 18:36:01 ---evo ja sam polirao na ruke sve...samo poliranje je najlaksi dio posla, najlakse ide, najteze je dobit finocu metala, znaci sa vodobrusom do 1500...al treba bit uporan, normalno da to neces radit u šutu, nego nekih tj dana svaki dan po dva sata i evo...
ja sam potrosio 40 kn na pastu, koje mi je ostalo pola nakon poliranja dekla, felgi, vodene...brus papir cca 100 kn, desol 35 kn mislim...eto za max 300 kn poliras sve. a i za tih 400 kn koliko bi dao majstoru kupis dosta dobru brusilicu i nastavke za poliranje i imas. uvijek te kod nekoga skuplje izade jer ti majstor mora naplatiti ruke.
al sta je je sa majstorom ces usparat zivce al vjeruj mi nema tog filinga kad se najebes oko poliranja pa kad bude gotovo i vidit na motoru taj komad.. ;)
--- Kraj citata ---
[/b]
to je sigurno...ja sam polirao amortizere i sad kad vidim da je to mojih ruku dijelo skroz je drugaciji filing...
sad znam da ce netko uletit sa spikom "a tesko ti ispolirat amortizere itd"...ispucajte se slobodno,ne smeta mi... :icon_biggrin: :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju