Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (43/214) > >>

sven_vx:

--- Citat: stefek_kc1 - 09 Studeni, 2009, 16:18:21 ---NEMA BOJE...NA POLIRANJU SU  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
aha...ja sam isto razmisljao na poliranje ih dat,ali mi se ipak vise svida da se felge vise isticu od cijelog motora...da bas budu upadljive...

marko209vx:
sori ali nekuzim koja ti je fora davat sve drugome da radi, pa jbt par nije tesko dat si malo truda i polirat deklo i vilicu nemoj bit ko svabe koji bez majstora neznaju ni vidu skinut...nemoj se uvrijedit al ja tako razmisljam, ne cijeni se to kad znas da je netko to dobio na gotovo, bez svog truda.

Inace felge su super, intenzivna boja..

sinke23:
svako ima neke svoje idee, neznam kad racunas poliranje da ides sam raditi vise para ubijes na polir pastu, na papire, i to ..a da ne pricam kako ti prsti budu od zuljeva pa se mozda i isplati da ti neko napravi ali mislim da je najvece zadovoljstvo kad nesto sam radis pa makar ne bilo perfect :icon_thumright:

gokiSP:
marko ne pricaj gluposti..znas ti koliko treba truda za skinut auspuh, felge, deklo... ;D

cone4u:

--- Citat: marko209vx - 09 Studeni, 2009, 16:55:07 ---sori ali nekuzim koja ti je fora davat sve drugome da radi, pa jbt par nije tesko dat si malo truda i polirat deklo i vilicu nemoj bit ko svabe koji bez majstora neznaju ni vidu skinut...nemoj se uvrijedit al ja tako razmisljam, ne cijeni se to kad znas da je netko to dobio na gotovo, bez svog truda.

Inace felge su super, intenzivna boja..

--- Kraj citata ---
POTPIS.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju