Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (26/214) > >>

marko209vx:

--- Citat: sven_sp180 - 16 Listopad, 2009, 00:36:46 ---ako cu polirat polirat cu ih sam jer mi se nikud ne zuri...

--- Kraj citata ---
to sam i mislio jer sam prvo skuzio da ih netko polira za tebe, pa si mislim nisi valjda toliko lijen....

sven_vx:

--- Citat: marko209vx - 16 Listopad, 2009, 18:42:46 ---to sam i mislio jer sam prvo skuzio da ih netko polira za tebe, pa si mislim nisi valjda toliko lijen....

--- Kraj citata ---
mislio sam slat to na poliranje,ali sam ipak odustao i odlucio ustedit 400kn i kupit sve sta mi treba i ispolirat,ali to necu sad radit nego tek kad mi se renovira garaza di ima mjesta,jer je motor trenutno u supi 1.5x4m pa nema prostora za nista... :icon_biggrin:

sven_vx:
dosle celjusti sa pjeskarenja i odnesene na plastifikaciju,sutra idem po njih pa bacim jos koju sliku...

ancoo:
Bobi ti si malo sumast...

Koji k**ra* nisi izvadija klipice prije nego sto si da klista pjeskariti, triba si reci decku sto pjeskari da ti ne pjeskari dija di se klista spajaju :hello:

sven_vx:

--- Citat: ancoo - 20 Listopad, 2009, 15:31:24 ---Bobi ti si malo sumast...

Koji k**ra* nisi izvadija klipice prije nego sto si da klista pjeskariti, triba si reci decku sto pjeskari da ti ne pjeskari dija di se klista spajaju :hello:

--- Kraj citata ---
nije pjeskareno di se klijesta spajaju...slucajno je onako mrvicu na nekim dijelovima presao preko toga,ali ovaj sta ce mi plastificirat je rekao da ce taj dio ocistit i da ce zastitit prilikom plastificiranja...a za klipice nisam znao da ce trebaju vadit...njih cu poslje plastifikacije samo prec smirglom da se makne boja i trebalo bi bit oke... :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju