Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (24/214) > >>

2TDottore:
opa.....naruceni su bitubo amortizeri.....ima se moze se.....

sven os kupit mozda f32s.....cijena prava sitnica....500eura.....  ;D

sven_vx:

--- Citat: 2TDottore - 15 Listopad, 2009, 12:54:09 ---opa.....naruceni su bitubo amortizeri.....ima se moze se.....

sven os kupit mozda f32s.....cijena prava sitnica....500eura.....  ;D

--- Kraj citata ---
necu...sta ce mi...to frend planira uzet pa ce mi dat na par dana da probam i vidim kakva je razlika...

2TDottore:
ak ih ne postela kak se spada vjeruj mi da nebudete osjetili nikakvu razliku.....mozda ce bit cak jos i gore nego sa serijskim.....a vilice imaju 4 stelanja + odabir tvrdoce ulja.....tak da nije ih jednostavno postelat....

sven_vx:

--- Citat: 2TDottore - 15 Listopad, 2009, 12:59:06 ---ak ih ne postela kak se spada vjeruj mi da nebudete osjetili nikakvu razliku.....mozda ce bit cak jos i gore nego sa serijskim.....a vilice imaju 4 stelanja + odabir tvrdoce ulja.....tak da nije ih jednostavno postelat....

--- Kraj citata ---
on se kolko tolko kuzi u ta sranja,ali ako necemo uspjet ustelat kako treba cu ih dat nekom da ih ustela i to je to...platit cevape i mir...
@dottore-jel ima potrebe stavljat u serijske kocnice dot 5.1 ili da stavim 4.0?danas bi trebao ic kupit ulje za kocnice da sve bude spremno kad sljedeci tjedan dodu celjusti sa plastifikacije...

2TDottore:
nema potrebe stavljat dot 5.1 jer to je ulje za ekstremne uvjete i nije istog viskoziteta ko dot 4 i lako se moze desit da ti pojede gumice u pumpi....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju