Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
sven_vx:
da malo ozivim temu..kupio polini variomat,bregastu i mozda dam glavu na sredivanje,ali to cu vidjet jer neznam nesto previse ljudi koje bi mi to mogle napravit i mozda onda do ljeta uzet karb 34..slike stavim kada vidim sta cu sa glavonjom.. :hello:
marko209vx:
--- Citat: sven_vx - 06 Siječanj, 2011, 00:15:33 ---da malo ozivim temu..kupio polini variomat,bregastu i mozda dam glavu na sredivanje,ali to cu vidjet jer neznam nesto previse ljudi koje bi mi to mogle napravit i mozda onda do ljeta uzet karb 34..slike stavim kada vidim sta cu sa glavonjom.. :hello:
--- Kraj citata ---
sredivanjem glave neces dobit nista...
devil_ma-yela:
--- Citat: marko209vx - 06 Siječanj, 2011, 00:47:24 ---sredivanjem glave neces dobit nista...
--- Kraj citata ---
kako neće?
marko209vx:
--- Citat: devil_ma-yela - 06 Siječanj, 2011, 00:56:14 ---kako neće?
--- Kraj citata ---
jer je to neosjetno na ovoj kubikazi...par njih je sredivalo glavu i nista (cini mi se da broken, jandro i anco), mozda i dobije nesto ali po meni bacanje para i vremena.
DevMichele:
--- Citat: marko209vx - 06 Siječanj, 2011, 01:40:23 ---jer je to neosjetno na ovoj kubikazi...par njih je sredivalo glavu i nista (cini mi se da broken, jandro i anco), mozda i dobije nesto ali po meni bacanje para i vremena.
--- Kraj citata ---
ako misli ic u kompletan tuning i karb 34 mislim da bi trebao..cuj sve ovisi o novcu :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju