Tehnički kutak > Tuning skutera

19 mm Dellorto fergazer za serijski speedfight 2

<< < (2/5) > >>

marelica:

--- Citat: ivanm - 13 Prosinac, 2009, 10:04:41 ---dobro će ti raditi 19 karb na serijali, samo treba malo proširiti prirubnicu, trebaš manju diznu ak je serijala 50ccm (oko 60)..

--- Kraj citata ---

zakaj treba prirubnicu prosirit, kaj nece bit dovoljan protok benzina? pogle sliku, to bi trebalo origgi pasat da se nasarafi gore umjesto serijskog fergazera, ne?
kad vec kupujem novo, mislio sam uzet nekaj da mi sve pase a ne da moram nista kemijat....
a hoce li mi taj frgic biti dobar kasnije ako nakon nekog vremena gore natrkeljam neki kit?

ivanm:
pežoova prirubnica ide u konus, na početku je 12-14 mm.. mislim možeš ti to ovako zašarafit, al idealno bi bilo da se proširi..
jer ovaj nastavak koji dobiješ uz karb je 19mm u promjeru a prirubnica je 12-14 mm pa dolazi do stepenice kužiš.

speed:

--- Citat: ivanm - 13 Prosinac, 2009, 12:36:06 ---pa ak je serijala bez spuha netreba veća dizna, ako stavi neki spuh onda veća ja sam sa yasuni r na serijskom cilindru imao diznu 74..

--- Kraj citata ---
razumim ja tebe...ali minimalna je 75 dizna da bi karb radio optimalno...

marelica... radit ce ti dobro na base i midrace kitu

ivanm:
gdje si to pročitao? kak je meni radilo sa 74 savršeno?

marelica:

--- Citat: ivanm - 13 Prosinac, 2009, 12:48:04 ---pežoova prirubnica ide u konus, na početku je 12-14 mm.. mislim možeš ti to ovako zašarafit, al idealno bi bilo da se proširi..
jer ovaj nastavak koji dobiješ uz karb je 19mm u promjeru a prirubnica je 12-14 mm pa dolazi do stepenice kužiš.

--- Kraj citata ---

kuzim, to je pravi odgovor...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju