Tehnički kutak > Tuning skutera
Masina piaggio na keeway hurricane
aldin:
Zanima me treba li puno kemijat da stavim masinu od piaggio na keewaY hurricane.
aldin:
Znaci stavio bih sve.cdi-on,bobinom,zadnjom felgom sa gumom,zracnim filterom,auspuhon i instalacijama
pajo:
--- Citat: aldin - 12 Prosinac, 2009, 22:33:13 ---Zanima me treba li puno kemijat da stavim masinu od piaggio na keewaY hurricane.
--- Kraj citata ---
ništa bez kemije nosači nisu na istim mijestima tako da ima da se fuša :icon_biggrin:
aldin:
--- Citat: pajo - 12 Prosinac, 2009, 22:41:23 ---ništa bez kemije nosači nisu na istim mijestima tako da ima da se fuša :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Dobro,to se da kemijat sve,nema tu posla pola dana kad radis posteno.Nasao sam povoljno masinu komplet od nrg-a,za 200 e mogu sve pregraditi i motor na cesti da bude.Sta treba jos osim nosaca.Ramu ja mislim da nema potrebe ojacavati,nije to vxr.Ako nema puno posla,i ako mi mozes reci sta bi sve trebalo,da kupim masinu,imam prevoz u ovo koji dan.
pajo:
po meni bi bila bolja opcija stavit minarelli LC ili AC mašinu sve je plug & play i nema zezancije oko ničeg jedino hladnjak za LC.
a za piaggio opet treba napravit nosače na rami sa donje strane,a ostalo je sve play :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju