Tehnički kutak > Tuning skutera
kurbla
doger:
Nije baš jeftino prerada di-techa u karburator .
Treba ti termogrupa,karburator,ususna grana iii
CoK:
--- Citat: cameosb - 12 Prosinac, 2009, 23:18:16 ---e moj zipst i mene živciraju takvi koji se odmah obaziru na moj post,budi normalan i ne obaziri se
igore ludim,hoću da kida u startu hahahah
--- Kraj citata ---
Ti znas da je ovo spammanje u tehnici? wtf
Najjednostavnija prerada kupit masinu sa instalacijom montirat...nema druge :dontknow:
runner_sp180:
bas to, trebas komplet instalaciju sa cijelom masinom! prijenos je isti, mislim da su cilindar i klip takoder isti samo da je glava drugacija ali nisam siguran..
doger:
--- Citat: runner_sp180 - 14 Prosinac, 2009, 23:00:37 ---bas to, trebas komplet instalaciju sa cijelom masinom! prijenos je isti, mislim da su cilindar i klip takoder isti samo da je glava drugacija ali nisam siguran..
--- Kraj citata ---
klip nije isti,ma neće ta prerada ići samo tako
bijesna glista:
--- Citat: Zeljac - 13 Prosinac, 2009, 14:25:04 ---potpisujem one koji su ti rekli da jedino deklo od karb verzije treba stavit i mir
--- Kraj citata ---
Neznam kako je kod Ditech-a al necete ovo vjerovati kad na pureJeet-u skines dekl i stavis od običnog runner-a oni zupci unutra nemogu uhvatit variomat jer je dekl od običnog za par milimetara dublji.Isto vazi kad od pureJeet-a stavis dekl na karb verziju onda moras ispod postavljat podloške jer je tada dekl preplitak.....Al to vazi za pure jeet......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju