Općenito > Generalno o skuterima

Aprilia minarelli SR sa AC na LC

<< < (2/3) > >>

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 12 Prosinac, 2009, 13:14:07 ---pa ispaltivo je...jaca je lc masina...

treba ti.kompletna termo grupa,vodena pumpa sa poklopcem,crijeva,kiler i posudica,mos stavit i sat od aprilie vodeno hladenje ako hoces...

to ti je oko 1000kn sve polovno

--- Kraj citata ---

Termogrupu možeš kupiti za 300 kuna u odličnom stanju, nova vodena pumpa TOP Performances 100 kuna, poklopac nađeš rabljeni za 50-100 kuna, crijeva par kuna, kiler i posudica ti još jedino trebaju  :icon_thumright: Neznam kak sa nosačima za pripasivanje kilera, dal imaš pripremu ili trebaš variti  :dontknow: Trebaju ti još 3 šerafića sa gumicama na magnet i tri šajbice (za pokretanje propelera vodne pumpe), i nisam siguran, ali čini mi se da ti treba i ona plastikica gdje su crijeva sa uljne pumpe. Neznam kakav je točno na AC  :icon_scratch:

neo17:

--- Citat: dhorvat - 12 Prosinac, 2009, 13:29:56 ---Termogrupu možeš kupiti za 300 kuna u odličnom stanju, nova vodena pumpa TOP Performances 100 kuna, poklopac nađeš rabljeni za 50-100 kuna, crijeva par kuna, kiler i posudica ti još jedino trebaju  :icon_thumright: Neznam kak sa nosačima za pripasivanje kilera, dal imaš pripremu ili trebaš variti  :dontknow: Trebaju ti još 3 šerafića sa gumicama na magnet i tri šajbice (za pokretanje propelera vodne pumpe), i nisam siguran, ali čini mi se da ti treba i ona plastikica gdje su crijeva sa uljne pumpe. Neznam kakav je točno na AC  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
to bi ja ugradio na apriliu sr www

Iwo SR Tuono:
dobro, nema problema, izvedivo je u potpunosti.
Mislim da su ti sve rekli, svi dijelovi koji ti trebaju se daju jaako lako nabavit  :headbang:

neo17:
e dečki hvala vam.vidim znate dosta o toj apriliji pa daj mi recite koliko bi ona od prilike išla i trošila  sa rezonantnim spuhom,rolicama drugim,gljivom i kakvom većom diznom?(mislim dok je još na AC sustavu)

dhorvat:

--- Citat: neo17 - 13 Prosinac, 2009, 08:47:55 ---e dečki hvala vam.vidim znate dosta o toj apriliji pa daj mi recite koliko bi ona od prilike išla i trošila  sa rezonantnim spuhom,rolicama drugim,gljivom i kakvom većom diznom?(mislim dok je još na AC sustavu)

--- Kraj citata ---

Nebi smjela preko 4 i pol litre nikako.  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju