Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Olabavio gas(sajla), sp50

<< < (4/4)

Mislav46:

--- Citat: Mrle Mrki - 23 Siječanj, 2010, 05:11:50 --- :toothy11: :dontknow: :toothy11:

--- Kraj citata ---
neznam zasto se javljas, ako nije u svrhu da pomognes decku.... ak ti sta nije jasno javi se meni na pm...

YamahaSpy:
Meni je isto sajla oslabila, neki dan se skoro potrgo sa zadnjeg  ::) pustim rucku, a on jos ide koda si ler gas otvorio. Posto je i sajla vec pri kraju da pukne, ici ce nova  :)

Mrle Mrki:

--- Citat: Mislav46 - 23 Siječanj, 2010, 14:16:10 ---neznam zasto se javljas, ako nije u svrhu da pomognes decku.... ak ti sta nije jasno javi se meni na pm...

--- Kraj citata ---

nisi ga dobro razumio, decku je olabavio gas, sto znaci da mu ima prazan hod na pocetku, nema to veze s okretajima, pa mi nije bio jasan tvoj komentar. a ja mu neam vise sta rec jer su mu drugi vec objasnili kako da to zategne.  :icon_thumright:

Mislav46:

--- Citat: Mrle Mrki - 23 Siječanj, 2010, 16:09:46 ---nisi ga dobro razumio, decku je olabavio gas, sto znaci da mu ima prazan hod na pocetku, nema to veze s okretajima, pa mi nije bio jasan tvoj komentar. a ja mu neam vise sta rec jer su mu drugi vec objasnili kako da to zategne.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pogledaj malo i ostale komentare, nisam ja jedini govorio za gas sajlu....ljudski je grijesiti... :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju