Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Olabavio gas(sajla), sp50
Mislav46:
--- Citat: Mrle Mrki - 23 Siječanj, 2010, 05:11:50 --- :toothy11: :dontknow: :toothy11:
--- Kraj citata ---
neznam zasto se javljas, ako nije u svrhu da pomognes decku.... ak ti sta nije jasno javi se meni na pm...
YamahaSpy:
Meni je isto sajla oslabila, neki dan se skoro potrgo sa zadnjeg ::) pustim rucku, a on jos ide koda si ler gas otvorio. Posto je i sajla vec pri kraju da pukne, ici ce nova :)
Mrle Mrki:
--- Citat: Mislav46 - 23 Siječanj, 2010, 14:16:10 ---neznam zasto se javljas, ako nije u svrhu da pomognes decku.... ak ti sta nije jasno javi se meni na pm...
--- Kraj citata ---
nisi ga dobro razumio, decku je olabavio gas, sto znaci da mu ima prazan hod na pocetku, nema to veze s okretajima, pa mi nije bio jasan tvoj komentar. a ja mu neam vise sta rec jer su mu drugi vec objasnili kako da to zategne. :icon_thumright:
Mislav46:
--- Citat: Mrle Mrki - 23 Siječanj, 2010, 16:09:46 ---nisi ga dobro razumio, decku je olabavio gas, sto znaci da mu ima prazan hod na pocetku, nema to veze s okretajima, pa mi nije bio jasan tvoj komentar. a ja mu neam vise sta rec jer su mu drugi vec objasnili kako da to zategne. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pogledaj malo i ostale komentare, nisam ja jedini govorio za gas sajlu....ljudski je grijesiti... :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju